عنوان خبر   :

پیش بینی افزایش نرخ روغن پالم خام تا سطح 2600 رینگیت

دسته بندی :بازار
تاریخ ثبت    :23/2/1397
لینک خبر    : http://www.foodpress.ir/post.aspx?ID=5db8a500e1954aed843a9bedc5210c02

پیش بینی افزایش نرخ روغن پالم خام تا سطح 2600 رینگیت

مواد غذایی> اقتصاد غذا - تحلیلگران بازار روغن های نباتی انتظار دارند در آینده ای نزدیک نرخ روغن پالم خام تا سطح هرتن 2400 تا 2600 رینگیت تقویت گردد، زیرا موجودی این روغن در پایان آوریل به پایین ترین سطح در شش ماه گذشته رسیده است. رشد تقاضا نیز ازعوامل افزایش بهای روغن پالم بود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، احتمالاً میزان موجودی روغن پالم در انبارهای مالزی بین 2 تا 3.9 درصد کاهش می یابد و ماه آینده افزایش چشمگیر نرخ روغن پالم محتمل است. اما رشد تولید روغن پالم 2 درصد است و به نظر می رسد رشد صادرات روغن پالم احتمالاً از رشد تولید آن سبقت می گیرد.