یک شنبه 1 بهمن ماه 1396  -  Sunday, January 21, 2018
مه کامهeco 1
دیگه چه خبر
0
سه شنبه 9 آبان ماه 1396 ساعت 11:13

با مصرف این خوراکی ها زانو درد به سراغتان نمی آید

غذا و تغذیه> یک متخصص ارتوپد گفت: با مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان ها از بروز دردهای مفاصل و غضروفی جلوگیری کنید.

محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروف‌ها مکمل هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب می شوند.

 وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف ها شده و در کاهش دردهای مفاصلی و استخوان ها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.

 فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامین های شیر بی بهره نمی‌مانند و استخوان های بدنشان با جذب کلسیم لازم از استحکام کافی برخوردار می شود.

 مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل
 وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین می دهد و امگای 3 و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای دردهای آرتروزی مفید است.

 فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.

منبع:بهداشت نیوز
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
shirinasal3
farda
zarforoktoz
haraz1
تلگرام فودپرس
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
ارسال پیامک
فودیار
تیتر20
رستوران حاج محسن1
vioni
آب معدنی واتا
اقتصاد سبز
BA
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی دلوسه
جوان
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
www.addlikebutton.net