سه شنبه 1 مهر ماه 1399  -  Tuesday, September 22, 2020
pegaheco 1
دیگه چه خبر
1
شنبه 4 مرداد ماه 1399 ساعت 13:43

ویتامین D می تواند نقش مهمی در بهبود کووید ۱۹ داشته باشد

غذا و تغذیه> مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.

 بررسی ۱۰ مطالعه مربوط به نهادهای تحقیقاتی امریکایی، بریتانیایی و آلمانی نشان می‌دهد ویتامین D در درمان بیماری کووید ۱۹ نقش مهمی دارد.

محققان معتقدند واکنش‌های ایمنی التهابی در از بین بردن مؤثر عوامل بیماری زا لازم و ضروری هستند.

محققان در این مطالعه نشان دادند که درمان کمکی با ویتامین D همراه با سایر داروهای ایمنوتراپی راهی مفید و سودمند در کاهش التهاب شدید ناشی از کووید ۱۹ حاد است.

محققان معتقدند متابولیت های فعال ویتامین D می‌توانند به نرمال شدن ژن‌های تحریک شده از طریق کروناویروس منجر شوند. این شرایط با کمک به درمان بیماران کووید ۱۹ همراه است.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah4
sobhan
شیرین عسل1
nazgol
haraz1
goncheh1
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
رستوران حاج محسن1
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
زر ماکارون
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
vioni