شنبه 29 مهر ماه 1396  -  Saturday, October 21, 2017
eco 1مه کامه
رستوران گردی
1
سه شنبه 10 مرداد ماه 1396 ساعت 18:49

فستیوال طعم های ماندگار در رستوران کامران

 با دیدن فضای داخلی رستوران به این نتیجه می رسیم که توانسته فضای داخلی جذابی را هم برای مشتریانش فراهم کند ، بر خلاف رستوران های لاکچری که عقیده دارند نور باید کم باشد و از رنگ های تیره به خاطر شکیل بودن آن استفاده شود در کامران همه چیز رنگی و انرژی بخش است از صندلی های رنگ روشن گرفته تا کوکتل های نوشیدنی رنگین کمانی. فاصله ی میز ها در این رستوران هم کاملا رعایت شده و چیدمان جوری است که مشتری ها پشت به پشت می نشینند و پرایوسی خودشان را دارند.

این رستوران یک رستوران بین المللی به شمار می رود که غذاهای ایتالیایی فرانسوی چینی و چند مورد غذای ایرانی هم درآن یافت می شود. کامران تمرکزش را روی طعم و غذای خوب گذاشته است و خیلی از رسپی هایی که در این رستوران مشاهده می کنید ، فقط مخصوص همین رستوران هستند. ظرفیت کامران نزدیک هفتاد و دو نفر است که 16 نفر در بالکن رستوران و باقی در سالن جای می گیرند. 


در این رستوران تنوع بالایی در غذاها هم به چشم می خورد از انواع پیتزاها گرفته تا غذاهای دریایی و انواع گریل ، پاستا های این رستوران هم همه با سس های خاص و ابتکاری سرآشپز اماده می شوند.  اما نکته ی جالب توجه کوکتل های این رستوران است ، کوکتل هایی که در عین زیبایی خاصی که دارند اکثرا ابداعی هستند و طعم های خاص و جذابی را پیش روی شما قرار می دهند. همین تنوع را در سالاد های کامران هم می توانید پیدا کنید  ، سالاد ماری سیمو  ، سالاد موزارلا ، سالاد ورده ، سالاد تراپیکال  و... از سالاد های منو این رستوران هستند که هر کدام با سس های مخصوص و دست ساز تهیه می شوند و خوردن هیچ کدامشان خالی از لطف نیست ،  البته پرفروش ترین سالاد کامران سالاد هوس است که با سس دنیل (سس مخصوص همین رستوران) سرو می شود.

در میان پیش غذاها هم اسکای سیکرت بیشترین طرفدار را تا به حال داشته، پیش غذایی زیبا که منحصرا در این رستوران یافت می شود این غذا تهیه شده از مغز راسته گوساله است که به صورت اسلایس های نازک طبخ می شود و نان تست های گرد هم به آن اضافه می شود سپس نوبت سس مخصوص است که با خردل و تن ماهی تهیه می شود و روی غذا را می پوشاند.


اگر می خواهید مراسم یا جشنی را در کامران برگزار کنید می توانید کل سالن را در اختیار بگیرید و از فضای بالکن هم برای سرو دسر و قهوه استفاده کنید. همه دسر های موجود در خود رستوران  درست می شوند و هیچ چیز به صورت حاضر و آماده از بیرون تهیه نمی شود. مواد اولیه هم به صورت روزانه به رستوران می آید. ساعات کاری رستوران از دوازده ظهر تا چهار عصربرای نهار و از هفت شب تا یازده برای صرف شام است. مدیریت کامران عقیده دارد که اولین و بهترین امکان موجود برای جذب مشتری ها غذای مناسب است و فضای زیبایی که این رستوران دارد شاید برای بار اول و دوم برای مخاطبان جذاب باشد اما همیشه این غذا است که در خاطر مشتری ها ماندگار می شود. برای همین هم کامران اصل را روی این گذاشته که طعم هایی را در ذهن شما حک کند که به خاطر آن ها هر زمانی از سال حاضر باشید به این رستوران برگردید و دوباره آنها را تجربه کنید.

 آدرس: ولنجک، انتهای خیابان سیزدهم، پلاک ۲
ساعت کاری: ۱۲ الی ۱۶ و ساعت ۱۹ الی ۲۳
تلفن تماس : ۲۲۴۲۴۰۸۷


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
zarforoktoz
haraz1
روغن نازگل
farda
shirinasal1
تلگرام فودپرس
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
vioni
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
تیتر20
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
آیدین
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
فودیار
صنایع غذایی سحر همدان
BA
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
www.addlikebutton.net