سه شنبه 28 خرداد ماه 1398  -  Tuesday, June 18, 2019
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
دو شنبه 6 خرداد ماه 1398 ساعت 18:52

میوه‌ای خاص سرشار از پتاسیم و پروتئین

 غذا و تغذیه> متخصص تغذیه گفت: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.

محمد آذرفر متخصص تغذیه در خصوص خواص «آواکادو» توضیح داد: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را می‌توان در این میوه یافت.

وی با بیان اینکه همه این اسیدآمینه‌ها، زیست فراهم هستند، اظهار داشت: یعنی بدون هیچ تغییری وارد دستگاه گردش خون بدن می‌شوند و به دلیل وجود پروتئین فراوان در آووکادو، این میوه یک منبع عالی پروتئین است.

متخصص تغذیه(Nutrition) با بیان اینکه هر وقت صحبت از پتاسیم می‌شود، همه موز را به عنوان منبعی برای پتاسیم نام می‌برند تصریح کرد: پتاسیم موجود در آووکادو حتی از موز هم بیشتر است. یک «آووکادو» متوسط دارای ۹۷۵ میلی‌گرم پتاسیم است. برای حفظ سلامت کلیه، فشار خون و سلامت عضلات، وجود پتاسیم ضروری است.

آذرفر افزود: «آووکادوها» یکی از سالم‌ترین محصولات طبیعی هستند، چرا که در صورت استفاده از آفتکش‌ها نیز این میوه به دلیل پوشش سختی که دارد، آلوده نمی‌شود؛ «آووکادوها» دارای چربی‌های سالم (Healthy)هستند و طعم مطلوبی دارند. می‌توان از آنها در تهیه ساندویچ‌ها، سالادها و… استفاده کرد.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن نازگل
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
haraz1
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
صنایع غذایی ب آ
vioni
آیدین
صنایع غذایی دلوسه