چهار شنبه 1 آذر ماه 1396  -  Wednesday, November 22, 2017
مه کامهroghan2eco 1
اخبار برگزیده
0
دو شنبه 1 آبان ماه 1396 ساعت 15:19

دبیرکل کانون انجمن صنایع غذایی ایران:/

تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد

صنایع غذایی> دبیر کانون انجمن‌های صنایغ غذایی گفت: طی چند سال اخیر بسیاری از صنایع غذایی از جمله کارخانه‌های ماکارونی به دلیل تولید سنتی از بین رفته و فقط چند کارخانه بزرگ باقی مانده‌اند. به اعتقاد وی چنین سرنوشتی در انتظار صنعت لبنیات هم هست.

کاوه زرگران در مورد دلایل ریزش و توقف تولید در واحدهای صنایع غذایی کشور گفت: عدم بهره گیری از تکنولوژی نوین در تولید موجب شده بخش قابل توجهی از تولیدکنندگان مواد غذایی با افزایش هزینه تولید روبرو شوند که خود به خود دلیل بر خروج از چرخه تولید در رقابت است.

وی به روزسازی واحدهای تولیدی را موجب کاهش هزینه تولید دانست و گفت: عقب ماندگی از تکنولوژی به طور قطع در عرصه رقابت باعث حذف از بازار می شود.

دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران رکود را نیز یکی دیگر از دلایل توقف تولید در صنایع غذایی دانست و اظهار کرد: صنایع غذایی آخرین حلقه تاثیری رکود بر صنعت است؛ به گونه ای که واحدهای تولید مواد غذایی با ظرفیت کامل در کشور بسیار کم شد.

زرگران با بیان اینکه در یک دهه گذشته شاهد استقرار واحدهای تولید ماکارونی متعدد در کشور بوده ایم، تصریح کرد: عدم انطباق با تکنولوژی روز دنیا و تولید سنتی موجب شد تمامی کارخانه‌های تولید ماکارونی در کشور از بین بروند چند کارخانه بزرگ باقی بماند.

وی در ادامه گفت: پیش بینی می شود چنین سرنوشتی برای آینده صنعت لبنیات نیز به وجود آید و چنین انقلابی در چند سال آینده صورت پذیرد.

دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران افزود: اگر واحدهای کوچک به روز نشوند به طور قطع از چرخه رقابت و تولید حذف می شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا سرانه مصرف لبنیات کم است اما به صادرات توجه می شود؟ اظهار کرد: به این دلیل که وضعیت اقتصادی مردم در اندازه ای است که لبنیات را در سبد کالایی خود حذف کرده یا کاهش داده اند  لذا در یک مقطع زمانی شاهد دپوی ۴۰ هزار تن شیرخشک در کارخانجات لبنی بودیم.

دبیر کانون انجمن های صنایع غذایی ایران افزود: دولت برای جلوگیری از ضرر و زیان این واحدها و شیرخشک های دپو شده که مزیت های صادراتی نداشتند مشوق های صادراتی اعمال کرد که قیمت شیر را به قیمت جهانی نزدیک کرد.

وی افزود: در این مقطع زمانی که مشوق صادراتی لبنیات و شیرخشک توسط دولت پرداخت شد شاهد رونق صادرات بودیم اما اینکه چرا مصرف داخل کاهش یافته به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم مربوط است.

زرگران در بخش دیگری از سخنانش به ایجاد حواشی در غذاهراسی بین مردم توسط برخی نشریات و رسانه های زرد اشاره کرد و گفت: مرجع رسمی و تخصصی در تایید و تکذیب سلامت، بهداشت، کیفیت و تضمین استاندارد مواد غذایی سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی ازفود: هرگونه شایعه و حواشی مربوط به بهداشت و کیفیت محصولات تولیدی صنایع غذایی بدون تایید یا تکذیب مراجع ذی ربط رسمیت نداشته و مردم به آن توجه نکنند.

دبیر کانون انجمن های صنایغ غذایی ایران گفت: از مردم درخواست می‌شود اگر شایعه در زمینه بهداشت و سلامت تولید محصولات غذایی به گوش آنها رسید به طور حتم از دو نهاد استاندارد و وزرات بهداشت استعلام کنند.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal1
zarforoktoz
تلگرام فودپرس
haraz1
farda
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
صنایع غذایی دلوسه
فودیار
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آیدین
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
اقتصاد سبز
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
BA
آرد سازی پوسان
جوان
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
www.addlikebutton.net