چهار شنبه 27 تير ماه 1397  -  Wednesday, July 18, 2018
eco 1نمایشگاه نوشیدنی هانمایشگاه لبنیات
دیگه چه خبر
1
سه شنبه 10 مرداد ماه 1396 ساعت 12:57

مهمترین عامل میگرن را بشناسید

غذا و تغذیه> کارشناسان تغذیه معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اظهار داشت: نمک همچنین باعث آب جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذاییخاطر نشان کرد : چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند و  آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.

منبع:صدا و سیما
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
haraz1
زر فروکتوز
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
آیدین
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
اقتصاد سبز
جوان
گروه صنعتی نان سحر
فودیار
تک ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net