چهار شنبه 28 مهر ماه 1400  -  Wednesday, October 20, 2021
peminaچاپ و بسته بندی2pegah
اخبار برتر
0
دو شنبه 20 ارديبهشت ماه 1400 ساعت 16:32

در دیدار مدیران صنایع غذایی با رییس سازمان ملی استاندارد عنوان شد:

در اتاق رییس سازمان استاندارد به روی فعالان صنعت غذا باز است/ حضور یک نماینده از صنعت غذا در شورای عالی استاندارد

صنایع غذایی> اقتصاد غذا – صبح امروز جمعی از مدیران صنایع غذایی سراسر کشور با غلامرضا شریعتی رییس سازمان ملی استاندارد دیدار کردند.

بهروز فروتن رییس کمیسیون صنایع غذایی و کشاورزی بنیاد حامیان استاندارد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، در خصوص مسائل مطرح شده در این جلسه گفت: با توجه به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی  بیش از 20 نفر از مدیران صنعت غذا در جلسه حضور داشتند و دیدگاه ها و مشکلات بخش های مختلف صنعت غذا در خصوص موضوعات مرتبط با سازمان ملی استاندارد به طور جامع بیان کردند.

وی افزود: پس از صحبت های فعالان صنعت غذا، غلامرضا شریعتی رییس سازمان ملی استاندارد ضمن پاسخگویی به مسائل عنوان شده در جلسه تصریح کرد که آماده شنیدن مشکلات موجود و اقدام در راستای حذف موانع و مشکلات موجود است:

به گفته فروتن، رییس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه در اتاقش به روی فعالان صنعت غذا باز است خاطر نشان کرده است  به صورت عمومی و حتی خصوصی آماده شنیدن صحبت ها و دیدگاه های بخش خصوصی درصنعت غذاست زیرا مقوله استاندارد موضوعی شخصی و حتی بنگاهی نیست و بخش های مختلف جامعه را در بر می گیرد.

رییس کمیسیون صنایع غذایی و کشاورزی بنیاد حامیان استاندارد با اشاره به مسائل مطرح شده در زمینه کدکس گفت: رییس سازمان ملی استاندارد در این جلسه اعلام کرد که  این سازمان آماده هرگونه همراهی در خصوص تدوین کدکس های بین المللی برای حمایت و همراهی با فعالان صنعت غذا است.

فروتن همچنین از اعلام آمادگی سازمان ملی استاندار برای همکاری همه جانبه با بخش خصوصی خبر داد و گفت: سازمان ملی استاندارد آمادگی دارد تا در زمینه استانداردهای موجود، نشان حلال و همچنین مراسم های هفته  استاندارد با فعالان صنعت غذا همکاری و همراهی کند.

حضور یک نماینده از صنعت غذا در شورای عالی استاندارد

در ابتدای جلسه ابوالحسن خلیلی رییس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران نیز طی سخنانی با اشاره به مقوله صنعت هراسی در جامعه گفت: متاسفانه در سال های اخیر ه جمه ایی به صنعت غذا وارد شده است و جا دارد تا شرایطی فراهم شود تا  امکان نظارت های مردمی بر کیفیت کالاها  ونشان استاندارد ملی به منظور آشنایی مردم با مقوله کیفیت و همچنین ارائه محصول نهایی مفید برای جامعه فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه صنعت غذا در جهان گفت: ارزش افزوده حاصل از تولید مواد غذایی و آشامیدنی در سال 2015 حدود 750 میلیارد دلار تخمین زده شده که تقریبا یک درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را شامل می شود.

خلیلی با بیان اینکه برخی سیاستگذاری ها و مقررات نباید مانع نوآوری در صنعت غذا شوند بر ضرورت مشاوره دولت با صنعت و استفاده از توان بخش خصوصی و مشارکت این بخش در تصمیمات تاکید کرد.

وی افزود: 1073 استاندارد ملی در بخش های مختلف وجود دارد که 361 استاندارد ملی معادل 33 درصد کل استانداردهای موجود مربوط به صنعت غذا و کشاورزی است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در بخش دیگری از سخنان خود به  ترکیب شورای عالی استاندارد بر اساس ماده 34 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد اشاره کرد و گفت: در این ماده مقرر شده است که 4 نفر از افراد متخصص و با تجربه در زمینه استاندارد بنا به پیشنهاد رییس سازمان ملی استاندارد و حکم رییس جمهور عضو شورای استاندارد شوند که جا دارد با توجه به نقش و جایگاه صنعت غذا، یک نماینده از صنعت غذا در شورای عالی استاندارد حضور داشته باشد.

 


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
taknan2
شیرین عسل1
لاکیدووو
goncheh-98
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
mihan2
haraz1
زرفروکتوز1
فشذهشف2
nazgol-98
پگاه-خامه
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تیتر20
tejarat talaie
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
ارسال پیامک
zar
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
kandoj
رستوران حاج محسن1
ardineh
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
حلبچی
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران