پنج شنبه 29 مهر ماه 1400  -  Thursday, October 21, 2021
pegahچاپ و بسته بندی2pemina
دیگه چه خبر
0
سه شنبه 26 مرداد ماه 1400 ساعت 16:56

۲۰ نکته طلایی برای بهبود بیماران کووید ۱۹

غذا و تغذیه> تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد.

 دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می‌تواند از شدت بیماری بکاهد.

۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتماً روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.

۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت‌ها، کباب کوبیده و…، ممنوع است.

۳ فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید.

۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.

۵- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید.

۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید.

۷- غذاهای کنسروی، گوشت‌های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.

۸- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه‌های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده‌های غذایی مصرف شود.

۱۱- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه‌های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید.

۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.

۱۳- دانه‌های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می‌توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف

کنید .۱۴- مکمل‌های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته‌ای یک مکمل ویتامین ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.

15- از پودر جوانه‌ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.

۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.

۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف

کنید .۱۸- از میوه‌های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی مصرف کنید.

۱۹- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.

۲۰- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
mihan2
فشذهشف2
goncheh-98
taknan2
پگاه-خامه
nazgol-98
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
لاکیدووو
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
ارسال پیامک
kandoj
آرد سازی پوسان
تیتر20
ardineh
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
tejarat talaie
zar
صنایع غذایی دلوسه
حلبچی