سه شنبه 4 آذر ماه 1399  -  Tuesday, November 24, 2020
pegaheco 1بانک کشاورزی
اخبار برگزیده
0
شنبه 19 بهمن ماه 1398 ساعت 14:51

قیمت جهانی مواد غذایی ۰.۷ درصد افزایش یافت

مواد غذایی> فائو اعلام کرد که شاخص قیمت جهانی مواد غذایی در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی، برای چهارمین ماه متوالی افزایش یافت.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در گزارش جدید خود از افزایش دوباره قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد. طبق اعلام فائو، شاخص قیمت جهانی مواد غذایی در ماه ژانویه با افزایش 0.7 درصدی نسبت به ماه پیش از آن (دسامبر) به 182.5 واحد رسید. این رقم 11.3 درصد بالاتر از رکورد ثبت شده در ماه مشابه در سال گذشته میلادی است. 

به گزارش فائو، طی این دوره قیمت جهانی روغن‌های نباتی، شکر و گندم شاهد بیشترین میزان رشد بوده است. 

بر این اساس، شاخص قیمت جهانی روغن‌های نباتی فائو در ماه ژانویه سال 2020 نسبت به ماه پیش از آن 0.7 درصد افزایش یافت و به بالاترین میزان خود طی سه سال گذشته رسید. آمارهای فائو نشان می‌دهند که قیمت جهانی روغن پالم، سویا، آفتابگردان و کلزا همگی افزایش داشته‌اند. 

شاخص قیمت جهانی شکر فائو نیز در اولین ماه سال جاری میلادی رشدی 5.5 درصدی داشت که ناشی از کاهش پیش‌بینی‌ها نسبت به میزان تولید شکر در بسیاری از کشورهای عمده تولیدکننده این محصول بود. 

شاخص قیمت جهانی غلات فائو در ماه ژانویه نسبت به ماه پیش از آن 2.9 درصد افزایش یافت که ناشی از رشد قیمت گندم، ذرت و برنج بود. 
همچنین قیمت جهانی مواد لبنی در ماه ژانویه رشدی 0.9 درصدی داشت که تا حد زیادی ناشی از افزایش تقاضا برای واردات کره، پنیر و شیر خشک بود. 
اما در مقابل شاخص قیمت جهانی گوشت فائو پس از یازده ماه افزایش متناوب، کاهشی 0.4 درصدی را تجربه کرد. مسئله‌ای که ناشی از کاهش میزان خرید گوشت از سوی چین  و دیگر کشورهای شرق آسیا همچنین افزایش صادرات محصولات گوشی از سوی تولید‌کنندگان جهانی بود. 

برآورد جدید فائو از رکوردشکنی تولید غلات در سال 2019 میلادی

فائو در جدیدترین گزارش خود برآورد کرد که میزان تولید جهانی غلات در سال 2019 میلادی به رکورد 2 میلیارد و 715 میلیون تن رسیده باشد، که افزایشی 2.3 درصدی نسبت به سال پیش از آن دارد. 

فائو همچنین پیش‌بینی خود از میزان مصرف غلات در سال زراعی 2020-2019 را تا رقم 2 میلیارد و 714 میلیون تن افزایش داد که نسبت به سال گذشته افزایشی 1.2 درصدی داشته است. 

همچنین انتظار می‌رود که میزان ذخیره جهانی غلات در پایان فصل زراعی سال جاری میلادی به 863.3 میلیون تن برسد که اندکی پایین‌تر از ابتدای سال زراعی خواهد بود. بر این اساس نسبت میزان ذخایر جهانی غلات به میزان مصرف جهانی غلات در سطح 30.9 درصد است که با توجه به سوابق تاریخی، نسبت قابل قبولی است. 

همچنین پیش‌بینی می‌شود که میزان تجارت جهانی غلات در سال جاری میلادی با افزایشی 2.3 درصدی به 420 میلیون تن برسد که دومین رکورد ثبت شده از ابتدای ثبت آمارها در این زمینه است. این افزایش تجارت تا حد زیادی ناشی از افزایش صادرات گندم از کشورهای اروپایی و اوکراین به کشورهای آسیایی است. 

منبع:تسنیم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
sobhan
شیرین عسل1
لاکیدووو
pegah4
haraz1
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
زر ماکارون
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
آرد سازی پوسان