چهار شنبه 1 آذر ماه 1396  -  Wednesday, November 22, 2017
eco 1roghan2مه کامه
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 28 خرداد ماه 1396 ساعت 11:28

دمنوش هایی برای رفع پف چشمانتان

غذا و تغذیه> گیاهان دارویی سال‌های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش دارد و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنج‍ه‌های اکثر ایرانی‌ها وجود داشته که مردم براساس آموزه‌های قدیمی از خواص مفید آن‌ها استفاده می‌کنند.

اما حالا چند سالی می‌شود که برچسب دمنوش(Herbal Tea) به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوش‌ها همان جوشانده‌های مادربزرگ‌ها است که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته‌بندی‌ها و فرم‌های کیسه‌ای یا باز در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند.

صرف نظر از شکل و نام آنها، باید گفت که دمنوش‌ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می‌کنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.

دمنوش توت فرنگی

خواص درمانی

توت فرنگی از ظریف‌ترین میوه‌هاست که مقوی، خنک، تصفیه‌کننده خون و از بین برنده پف چشم به حساب می‌آید و اگر پیش از غذا بخورید اشتهاآور هم هست.

مواد لازم
چای سیاه           یک قاشق مرباخوری
شیر                   نصف لیوان
شربت توت‌فرنگی   2 قاشق غذاخوری

روش تهیه
چای سیاه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس شیر را تا ۷۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. شربت توت فرنگی را به ته لیوان بریزید، توسط یک قاشق شیر را روی شربت بریزید، در انتها چای سیاه را به آرامی بر روی شیر ریخته و کف شیر را به آن اضافه کنید. شما با یک نوشیدنی داغ و خوشمزه ۳ لایه مواجه می‌شوید.


دمنوش هل و دارچین و زعفران

خواص درمانی
این دمنوش ترکیبی برای درمان روماتیسم، تسکین درد‌های استخوانی، درمان آرتروز، از بین بردن پف چشم و افسردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سنگینی خواب و پف کردن صورت به علت غلبه سردی و رطوبت است که افراد باید در شب سردی های کمتر بخورند و از دمنوش‌های گرم مانند این دمنوش ترکیبی استفاده کنند

طرز تهیه
چوب دارچین خرد شده   یک قاشق غذا خوری
هل سبز خرد شده        ۷ تا ۱۰ عدد
زعفران                       یک گرم
عسل                        ۲ قاشق مربا خوری به ازای هر لیوان
آبجوش                       ۴ لیوان

هل، دارچین و زعفران را به همراه آبجوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه دم کنید، سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و دمنوش را میل کنید.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal1
روغن نازگل
haraz1
farda
zarforoktoz
تلگرام فودپرس
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
جوان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
فودیار
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
vioni
زر ماکارون
اقتصاد سبز
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
BA
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
آب معدنی واتا
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تیتر20
www.addlikebutton.net