دو شنبه 29 مرداد ماه 1397  -  Monday, August 20, 2018
نمایشگاه لبنیاتeco 1مارکتی/ قفسه ها تو پر نگه دار/markkety
دیگه چه خبر
0
شنبه 22 مهر ماه 1396 ساعت 13:19

مواد غذایی که هرگز نباید شسته شوند

غذا و تغذیه> از کودکی به ما آموخته اند هرچه را که می‌خواهید بخورید اول بشویید.

اما افراد کمی اطلاع دارند که بعضی وقت‌ها این عادت می‌تواند نادرست باشد.

تخم مرغ

ماده مخصوصی را به تخم مرغ می‌زنند تا از فساد آن به وسیله باکتری‌ها جلوگیری کنند. آب این ماده حفاظت کننده را از بین می‌برد، پس نباید آن را بشویید.

مرغ

باکتری‌های روی مرغ تازه برای سلامتی ما بسیار خطرناک هستند. معروف‌ترین این باکتری‌ها سالمونلا است. عده زیادی از مردم فکر می‌کنند که شستن مرغ پیش از پختن آن این مشکل را حل می‌کند، اما آنها اشتباه می‌کنند. با شستن مرغ، باکتری‌ها به وسیله آب به دست و سینک دستشویی منتقل می‌شوند.

اگر شما یک راست آن را بپزید تمامی باکتری‌ها کشته می‌شوند. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند که بهتر است مرغ (Chicken)دوبار جوشانده شود: بعد از اولین جوش آمدن آب، شما باید آب را عوض کنید و به جوش دادن ادامه دهید.

گوشت

درست مانند مرغ، شما نباید گوشت را بشویید، زیرا شستن گوشت باعث آلوده شدن سینک دستشویی و دست‌ها به باکتری‌های خطرناک می‌شود. شما می‌توانید با پختن در درجه حرارت بالا باکتری‌ها را بکشید.

نکته: قبل از پختن آب سطح گوشت (Meat)را با دستمال کاغذی خشک کنید. بعد از آن دستان را با آب گرم و صابون بشویید.

ماکارونی

نمی‌دانیم چه کسی شستن ماکارونی را پیشنهاد کرده است. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند شستن ماکارونی نشاسته آن را از آن می‌شوید و سس آن خوب نمی‌شود.

شما می‌توانید بعد از پختن ماکارونی آن را بشویید اگر می‌خواهید آن را با سالاد بخورید و یا سرخ کنید.

قارچ

شما نمی‌توانید قارچ را برای مدت طولانی زیر آب بگیرید و یا در آب خیس کنید، قارچ به راحتی آب را جذب می‌کند. درست پیش از پختن بهتر است آن را سریع بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. خیساندن قارچ آنها را خراب می‌کند و باعث از بین رفتن نرمی آن می‌شود.

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
زر فروکتوز
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
اقتصاد سبز
جوان
آرد سازی پوسان
زر ماکارون
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنایع  غذایی نان آوران
فودیار
آیدین
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
vioni
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
www.addlikebutton.net