یک شنبه 6 اسفند ماه 1396  -  Sunday, February 25, 2018
مه کامهeco 1
دیگه چه خبر
0
چهار شنبه 26 مهر ماه 1396 ساعت 6:7

مواد غذایی که هرگز نباید شسته شود!

شستن بعضی از موادغذایی می‌تواند به پخش شدن باکتری‌های و یا پیامدهای منفی دیگر بیانجامد.
 تاکید درشستن بعضی از غذاها می‌تواند به پخش شدن باکتری‌ها و یا پیامدهای منفی دیگر بیانجامد.روش درست آماده کردن و پختن غذاها و اشتباه‌هایی که  مرتکب می‌شویم را ببینید.

تخم مرغ

ماده مخصوصی را به تخم مرغ می‌زنند تا از فساد آن به وسیله باکتری‌ها جلوگیری کنند. آب این ماده حفاظت کننده را از بین می‌برد، پس نباید آن را بشویید.

مرغ

باکتری‌های روی مرغ تازه برای سلامتی ما بسیار خطرناک هستند. معروف‌ترین این باکتری‌ها سالمونلا است. عده زیادی از مردم فکر می‌کنند که شستن مرغ پیش از پختن آن این مشکل را حل می‌کند، اما آنها اشتباه می‌کنند. با شستن مرغ، باکتری‌ها به وسیله آب به دست و سینک دستشویی منتقل می‌شوند.


اگر شما یک راست آن را بپزید تمامی باکتری‌ها کشته می‌شوند. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند که بهتر است مرغ دوبار جوشانده شود: بعد از اولین جوش آمدن آب، شما باید آب را عوض کنید و به جوش دادن ادامه دهید.

گوشت
درست مانند مرغ، شما نباید گوشت را بشویید، زیرا شستن گوشت باعث آلوده شدن سینک دستشویی و دست‌ها به باکتری‌های خطرناک می‌شود. شما می‌توانید با پختن در درجه حرارت بالا باکتری‌ها را بکشید.


نکته: قبل از پختن آب سطح گوشت را با دستمال کاغذی خشک کنید. بعد از آن دستان را با آب گرم و صابون بشویید.

ماکارونی
نمی‌دانیم چه کسی شستن ماکارونی را پیشنهاد کرده است. آشپزهای حرفه‌ای می‌گویند شستن ماکارونی نشاسته آن را از آن می‌شوید و سس آن خوب نمی‌شود.

شما می‌توانید بعد از پختن ماکارونی آن را بشویید اگر می‌خواهید آن را با سالاد بخورید و یا سرخ کنید.

قارچ

شما نمی‌توانید قارچ را برای مدت طولانی زیر آب بگیرید و یا در آب خیس کنید، قارچ به راحتی آب را جذب می‌کند. درست پیش از پختن بهتر است آن را سریع بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. خیساندن قارچ آنها را خراب می‌کند و باعث از بین رفتن نرمی آن می‌شود

 

منبع: جام جم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
zarforoktoz
haraz1
تلگرام فودپرس
روغن نازگل
shirinasal3
farda2
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
فودیار
تک ماکارون
زر ماکارون
آیدین
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
تیتر20
BA
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
جوان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
اقتصاد سبز
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net