چهار شنبه 2 مهر ماه 1399  -  Wednesday, September 23, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
0
دو شنبه 9 تير ماه 1393 ساعت 12:52

راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته فروکتوز در مرکز علمی و کاربردی زر

فودپرس - مصاحبه دانشجویان دوره کارشناسی داوطلب پذیرش در رشته کارشناسی ارشد رشته فروکتوز دانشگاه علمی و کاربردی زر در محل زرماکارون برگزار شد.

به گزارش فودپرس، دوره مصاحبه تخصصی دانشجویان مرکز علمی و کاربردی زر با اساتید این دانشگاه برگزار و 26 دانشجو از رشته های مختلف دوره کارشناسی در این مصاحبه تخصصی شرکت کردند. این دانشجویان در صورت تایید اساتید مصاحبه کننده در دوره کارشناسی ارشد رشته فروکتوز مرکز علمی و کاربردی زر مشغول به تحصیل خواهند شد.
لازم به ذکر است که مهندس مهدی امینی، عضو هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت صنعتی آرد زر نیز یکی از اساتید مصاحبه کننده با دانشجویان برای پذیرش در رشته این رشته بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
شیرین عسل1
pegah4
زرفروکتوز1
sobhan
haraz1
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
زر ماکارون
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی سحر همدان