یک شنبه 29 دى ماه 1398  -  Sunday, January 19, 2020
eco 1pegah
خواندنی ها
0
شنبه 31 خرداد ماه 1393 ساعت 17:24

مواد غذایی که سرطان‌زا هستند را بشناسید

انتخاب مواد غذایی سالم خیلی اهمیت دارد چرا که برخی مواد غذایی سرطان‌زا هستند و باید در خرید آنها دقت داشته باشید.


به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، احتیاط در انتخاب مواد غذایی بسیار مهم است و باید در مورد مواد غذایی که می‌خوریم بیشتر دقت کنیم.

غذاها و نوشیدنی‌هایی واقعا سرطان‌زا هستند که در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره شده است و بهتر است حداقل مصرف آنها را کاهش دهید.

مواد غذایی که اصلاح ژنتیکی شده است:

مواد غذایی که اصلاح ژنتیکی شده است برای سلامتی مضر هستند؛  در نتیجه محصول کاملاً طبیعی و بدون بیوتکنولوژی بهتر است.

گوشت‌های فرآوری شده:

غذاهای آماده، سوسیس و کالباس و هات‌داگ حاوی مواد نگهدارنده هستند؛ آنها دارای نیترات سدیم و نیتریت سدیم هستند که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان وجود دارد.

ذرت بو داده:

ذرت بو داده آماده، با مواد شیمیایی درست شده است که می‌تواند موجب نازایی، سرطان‌های کبد و لوزالمعده شود؛ پس بهتر است خودتان ذرت را به روش قدیمی درست کنید.

نوشیدنی‌های گازدار:

سودا پر از قند، رنگ‌های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌ها بدن را اسیدی می‌کنند و سلول‌های سرطانی را پرورش می‌دهند.

(سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.)

مواد‌غذایی و نوشیدنی‌های رژیمی:

نوشیدنی‌های رژیمی بدتر از سودا هستند، در کل محصولات رژیم غذایی، آسپارتام به وجود می‌آورند؛ آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی است و در رستوران‌ها ، سوپرمارکت‌ها و حتی آشپزخانه شما وجود دارد و شما به ندرت می‌توانید یک بسته آدامس یا شیرینی بدون آسپارتام پیدا کنید؛ پاکت‌های حاوی شکر در رستوران‌ها نیز دارای آسپارتام هستند.

در واقع آسپارتام یک ترکیب سنتتیک است که از اتصال دو اسید آمینه فنیل آلانین و اسید آسپارتیک با یک متیل الکل به وجود می‌آید؛ متیل الکل در بدن به اسید فورمیک و فورمالدئید تبدیل می‌شود و هر بار مواد غذایی آسپارتام مصرف می‌کنید بدن شما مقداری از این مواد ناسالم دریافت می‌کند.

استفاده از مواد حاوی آسپارتام موجب بیماری نقائص هنگام تولد و سرطان می‌شود و مضرات جانبی آن تشنج، سردرد، میگرن، سرگیجه شدید، لرزش، ضعف حافظه، خواب آلودگی، بی‌حسی دست و پا، تومورهای مغزی، اختلال در تکلم، خستگی شدید پاها، دردهای صورت، ایجاد صداهایی شبیه به زنگ یا سوت در گوش، افسردگی، حساسیت و زودرنجی، پرخاشگری، اضطراب، بیخوابی، عوارض قلبی مانند افزایش ضربان قلب، تنگی تنفس و افزایش فشار خون است.

آرد سفید تصفیه شده:

این عنصر در غذاهای فرآوری شده وجود دارد و کربوهیدرات بیش از اندازه دارد؛ مصرف به طور منظم کربوهیدرات‌های تصفیه شده 220 درصد باعث سرطان سینه در زنان می‌شود.

میوه‌های متداول:

سیب، انگور، توت فرنگی ... می‌تواند یک خطر عمده سرطان باشد مگر اینکه عاری از آفت‌کش‌ها باشد؛ 98 درصد از محصولاتی که در پرورش آنها از آفت‌کش‌ها استفاده شده است، سرطان زا هستند و کلاً تمام مواد آلوده به آفت‌کش‌ها سرطان‌زا هستند.

ماهی آزاد پرورشی:

ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان‌زا آلوده شده‌اند و آلوده به بی فنیل‌های پلی کلرینه، و آفت‌کش‌ها هستند.

روغن‌های هیدروژنه:

روغن‌های هیدروژنه معمولاً برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
ghoncheh
زرفروکتوز1
پگاه
شیرین عسل1
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
رستوران حاج محسن1
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
تیتر20
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا