پنج شنبه 15 خرداد ماه 1399  -  Thursday, June 4, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
یک شنبه 8 مرداد ماه 1396 ساعت 14:27

شروط استاندارد برای انواع سس‌های سالاد

صنایع غذایی> طبق اعلام سازمان ملی استاندارد، انواع سس‌های سالاد مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد است و باید در ظروف نو، سالم، تمیز و غیرقابل نفوذ بسته‌بندی شوند.

این فرآورده ها باید به نحوی بسته بندی شود که از نفوذ هوا و مواد خارجی به داخل آن جلوگیری شود و هیچ گونه دخل و تصرف، دست خوردگی و مبادله هوا در آن امکان پذیر نباشد، به این منظور باید از غلاف، سیل، پولک و پلمب و همانند آنها استفاده کرد.

طبق اعلام سازمان ملی استادارد، علاوه بر این وزن خالص هر بسته برای مصارف خانوار تا دو کیلوگرم و برای مصارف عمومی یا مراکز عمده مصرف تا ۱۰ کیلوگرم مجاز است. همچنین درج نکاتی از جمله نام و نوع فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء قابلیت مصرف، نام مواد متشکله، توجه به عبارت در دمای یخچال نگهداری شود، فقط برای مصارف عمومی و یا مراکز عمده مصرف، از خرید و استفاده در منزل به دلیل حجم زیاد فرآورده و امکان فساد تا پایان استفاده، جدا خوداری کنید، روی بسته‌بندی این محصولات الزامی است.

همچنین توصیه می شود برای سالم بودن فرآورده تا پایان زمان مصرف از وزن خالص تا دو کیلوگرم استفاده و هنگام خرید و مصرف حتما در یخچال نگهداری شود.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah3
haraz1
شیرین عسل1
nazgol
sobhan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
vioni
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
تیتر20
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
زر ماکارون