سه شنبه 25 تير ماه 1398  -  Tuesday, July 16, 2019
eco 1pegah
خواندنی ها
1
چهار شنبه 3 تير ماه 1394 ساعت 11:15

خاصیت توت فرنگی در مقابله با کلسترول

مواد غذایی> مصرف روزانه توت فرنگی به میزان قابل توجهی موجب کاهش کلسترول‌های بد و تری گلیسیرید می شود.

بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه ۵۰۰ گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL می شود.

محققان در ابتدای مطالعه از داوطلبان آزمایش خونی گرفتند؛ نتایج نشان دادند به طور متوسط ۱۴ درصد کلسترول LDL و ۲۱ درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.

در این آزمایشات پارامترهای دیگری مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کردند اما این مزایا فقط به مدت دو هفته تداوم داشت و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره وضعیت به حالت اولیه بازگشت.


منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
روغن نازگل
ghoncheh
شیرین عسل1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
vioni
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
رستوران حاج محسن1