جمعه 16 خرداد ماه 1399  -  Friday, June 5, 2020
eco 1pegah
بورس
2
چهار شنبه 3 تير ماه 1394 ساعت 11:15

خاصیت توت فرنگی در مقابله با کلسترول

مواد غذایی> مصرف روزانه توت فرنگی به میزان قابل توجهی موجب کاهش کلسترول‌های بد و تری گلیسیرید می شود.

بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه ۵۰۰ گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL می شود.

محققان در ابتدای مطالعه از داوطلبان آزمایش خونی گرفتند؛ نتایج نشان دادند به طور متوسط ۱۴ درصد کلسترول LDL و ۲۱ درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.

در این آزمایشات پارامترهای دیگری مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کردند اما این مزایا فقط به مدت دو هفته تداوم داشت و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره وضعیت به حالت اولیه بازگشت.


منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh1
شیرین عسل1
nazgol
pegah3
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
آیدین
ارسال پیامک
آرد سازی پوسان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر