سه شنبه 31 ارديبهشت ماه 1398  -  Tuesday, May 21, 2019
eco 1pegah
خواندنی ها
2
چهار شنبه 3 تير ماه 1394 ساعت 11:15

خاصیت توت فرنگی در مقابله با کلسترول

مواد غذایی> مصرف روزانه توت فرنگی به میزان قابل توجهی موجب کاهش کلسترول‌های بد و تری گلیسیرید می شود.

بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه ۵۰۰ گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL می شود.

محققان در ابتدای مطالعه از داوطلبان آزمایش خونی گرفتند؛ نتایج نشان دادند به طور متوسط ۱۴ درصد کلسترول LDL و ۲۱ درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.

در این آزمایشات پارامترهای دیگری مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کردند اما این مزایا فقط به مدت دو هفته تداوم داشت و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره وضعیت به حالت اولیه بازگشت.


منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
haraz1
ghoncheh
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
گروه صنعتی نان سحر
آیدین
ارسال پیامک
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه