سه شنبه 27 مهر ماه 1400  -  Tuesday, October 19, 2021
چاپ و بسته بندی2peminapegah
دیگه چه خبر
1
یک شنبه 28 شهريور ماه 1400 ساعت 21:55

نوشیدنی که به طول عمر افراد مسن کمک می کند

غذا و تغذیه> مطالعات بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد نوشیدن چای سبز و رژیم غذایی سرشار از کاکائو ممکن است تغییرات عصبی عضلانی مرتبط با سن را که با سارکوپنی اتفاق می افتد کاهش دهد.

به گزارش زی نیوز، سارکوپنی پدیده‌ای است که با افزیش سن رخ می‌دهد و به از دست دادن تدریجی توده و عملکرد ماهیچه‌های اسکلتی اشاره دارد.

سارکوپنی یکی از دلایل اصلی از دست دادن توده عضلانی است. به طور متوسط، تخمین زده می‌شود که ۵-۱۳ درصد از افراد مسن ۶۰-۷۰ ساله مبتلا به سارکوپنی هستند. این آمار برای افراد ۸۰ سال به بالا به ۱۱-۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

«جوردی کالدرو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدا اسپانیا، می‌گوید: «سارکوپنی عامل اصلی کاهش عملکرد بدنی در افراد مسن محسوب می‌شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «عملکرد ماهیچه‌ای مختل شده مرتبط با سارکوپنی بر کیفیت زندگی افراد مسن تأثیر منفی می‌گذارد و خطر عوارض نامطلوب سلامتی از جمله ناتوانی، صدمات ناشی از زمین خوردن، و مرگ و میر را افزایش می‌دهد.»

سارکوپنی علاوه بر تحلیل عضلات اسکلتی، موجب تغییرات مورفولوژیکی و مولکولی در اجزای مجزای سیستم عصبی عضلانی، از جمله نورونهای حرکتی نخاع و اتصالات عصبی عضلانی می‌شود.

در این مطالعه، تأثیر دو رژیم غذایی غنی از فلاونوئید حاوی کاتچین (عصاره چای سبز) (GTE) یا فلاوانول های کاکائو بر تغییرات مرتبط با افزایش سن در سیستم عصبی عضلانی موش‌ها بررسی شد.

مصرف رژیم غذایی حاوی فلاونوئیدهای بدست آمده از چای سبز یا کاکائو توانست میزان بقای موش‌های مسن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و از برخی تغییرات ساختاری که با پیری در اجزای سلولی مجزا سیستم عصبی عضلانی رخ می‌دهد جلوگیری کند.

به گفته محققان، هر دو رژیم غذایی به وضوح عصب و بلوغ اتصالات عصبی عضلانی را حفظ کرده، روند پیری عضله اسکلتی را به تأخیر انداخته و ظرفیت بازسازی آن را افزایش دادند.

محققان می‌گویند: «داده های ما نشان می‌دهد که برخی فلاونوئیدهای گیاهی ممکن است در مدیریت تخریب سیستم عصبی عضلانی مرتبط با سن مفید باشند.»


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
شیرین عسل1
nazgol-98
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
goncheh-98
فشذهشف2
پگاه-خامه
زرفروکتوز1
taknan2
لاکیدووو
mihan2
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
kandoj
ardineh
vioni
صنایع غذایی دلوسه
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
صنایع غذایی سحر همدان
تیتر20
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
zar
آیدین
حلبچی
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
tejarat talaie
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران