جمعه 15 آذر ماه 1398  -  Friday, December 6, 2019
pegaheco 1
دیگه چه خبر
0
یک شنبه 16 تير ماه 1398 ساعت 11:35

ژن یا رژیم غذایی؛ کدام‌یک تاثیر بیشتری در افزایش وزن دارد؟

غذا و تغذیه> محققان اظهار کردند: ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی تاثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

 محققان در گزارشی که در مجله BMJ، منتشر شده، اظهار کردند: افرادی به صورت ژنتیکی در معرض افزایش وزن هستند که شیوه زندگی ناسالم هم باعث می‌شود این مشکل افزایش پیدا کرده و منجر به اضافه وزن بیشتر شود.

اندازه‌گیری استاندارد برای چاقی<Obesity>، شاخص توده بدن (BMI)، بر اساس وزن و قد محاسبه می‌شود. شاخص توده بدن ۲۵ تا ۳۰ نشان می‌دهد که فرد اضافه وزن دارد. ۳۰ و بالاتر از آن هم که چاقی را نشان می‌دهد.

چاقی از مهمترین عوامل خطرساز برای حملات قلبی، سکته مغزی، دیابت و ابتلاء به برخی سرطان‌هاست.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود چهار درصد از بزرگسالان در اواسط دهه ۱۹۷۰ دارای شاخص توده بدنی ۳۰ و بالاتر بودند.

کارشناسان عنوان کردند: تا سال ۲۰۱۶، این رقم ۱۱ درصد برای مردان و ۱۵ درصد مربوط به زنان بود. افزایش وزن در میان کودکان هم از چهار درصد در سال ۱۹۷۵ به بیش از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

برای نشان دادن تأثیر نسبی محیط و ژن‌ها برای چاقی، دانشمندان نروژی اطلاعات مرتبط با قد و وزن نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر را بین سال‌های ۱۹۶۳ تا ۲۰۰۸ مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد ژن‌ها نسبت به رژیم غذایی<diet> تأثیر کمتری در چاقی افراد دارند.

منبع:مدیکال اکسپرس
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
ghoncheh
پگاه
زرفروکتوز1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
آرد سازی پوسان
آیدین
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون