سه شنبه 25 تير ماه 1398  -  Tuesday, July 16, 2019
pegaheco 1
خواندنی ها
1
سه شنبه 19 خرداد ماه 1394 ساعت 12:49

معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی بعد از 100 سال حل شد

مواد غذایی> سوراخ‌های پنیر سوئیسی برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

دانشمندان پس از یک قرن موفق شدند معمای سوراخ‌های پنیر سوئیسی را حل کنند. برخلاف تصور رایج، این سوراخ‌ها توسط باکتری‌ها ایجاد نشده‌اند بلکه تکه‌های کوچک کاه درون شیر، عامل ایجاد آن‌ها در پنیر هستند.

محققان مرکز تحقیقات کشاورزی Agroscope دریافتند که سوراخ‌های اسرارآمیز درون این پنیرها، زمانی که شیر مورداستفاده برای تولید پنیر با روش‌های مدرن دوشیده می‌شود، کاهش‌یافته یا کاملاً ناپدید می‌شوند.

به گفته محققان، این مسئله از حدود سال 1917 که ویلیام کلارک، دانشمند آمریکایی در مقاله‌ای دلیل ایجاد سوراخ در پنیر سوئیسی را دی‌اکسیدکربن منتشرشده توسط باکتری موجود در شیر خوانده بود، تاکنون به شکل معما باقی مانده بود.

محققان سوئیسی دریافتند که پنیر سوئیسی در 10-15 سال اخیر از سوراخ‌های کمتری برخوردار است؛ زیرا بجای سطل‌های شیردوشی، از دستگاه‌های مهروموم‌شده مدرن استفاده می‌شود که از ورود ذرات خارجی به درون مایع جلوگیری می‌کنند.

منبع:ایسنا
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
روغن نازگل
شیرین عسل1
ghoncheh
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا