شنبه 31 فروردين ماه 1398  -  Saturday, April 20, 2019
pegaheco 1
خواندنی ها
0
دو شنبه 5 شهريور ماه 1397 ساعت 8:4

با مصرف این لبنیات قند خونتان را کاهش دهید

لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می‌دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی(Obesity) و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه (Study)مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
زر فروکتوز
ghoncheh
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
اقتصاد سبز
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
ارسال پیامک
آب معدنی واتا
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
vioni
جوان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
فودیار
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
www.addlikebutton.net