سه شنبه 28 خرداد ماه 1398  -  Tuesday, June 18, 2019
eco 1pegah
بازار
0
چهار شنبه 9 خرداد ماه 1397 ساعت 11:32

کاهش نرخ کاکائو و افزایش بهای قهوه و شکر در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در پایان هفته گذشته در بورس نیویورک افزایش یافت، دست اندرکاران معامله قهوه نسبت به احتمال پررونق شدن بازار این محصول درآینده نزدیک چندان خوش بین نبودند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، چنانچه قیمت تحویل در ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود و از نرخ های پایین ماه فاصله گیرد، به نرخ های پایین ماه آوریل، حد پایین معاملات بعدی خواهد بود.
در تحولی دیگر نرخ کاکائو برای تحویل در ژوئیه کاهش داشت، زیرا برمیزان فروش این محصول افزوده شد اما سرمایه گذاران نسبت به بروز نشانه هایی از کم رونق شدن بازار آن توجه چندانی نکردند. نرخ پایان معاملات کاکائو در هفته پیش بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود.
در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ژوئیه به تدریج افزایش یافت. چنانچه قیمت ماه ژوئیه هم چنان رو به افزایش رود، نقطه بالای قیمت آن هر پوند 13.03 سنت خواهد بود. نرخ پایان معاملات هفته پیش پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه هر پوند 11.66 سنت بود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن نازگل
ghoncheh
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
زرفروکتوز1
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
آب معدنی واتا
vioni
آیدین
تک ماکارون
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران