پنج شنبه 7 اسفند ماه 1399  -  Thursday, February 25, 2021
بانک کشاورزیeco 1pegah
اخبار برگزیده
0
یک شنبه 11 آبان ماه 1399 ساعت 16:16

رشد ۵۳.۱ درصدی قیمت مرغ گوشتی در تابستان ۹۹

مواد غذایی> مرکز آمار ایران اعلام کرد: قیمت مرغ گوشتی در تابستان ۹۹ نسبت به بهار ۹۹، ۵۳.۱ درصد رشد کرد.

مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور تابستان ١٣٩٩ را منتشر کرد. بر اساس این آمار تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٤.٧ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١.٢درصد)، ٣٣.٥ واحد درصد افزایش دارد. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم" جوجه‌ی یک روزه " (٠.٩- درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (٥٣.١ درصد) می‌باشد.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٩.٨ درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١٦.١ درصد)، ٢٣.٧ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٨، ٣٩.٨ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه " (٦.٧ درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (١٢١.٥ درصد) می‌باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ١٥.٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (١٢.٩)، ٢.٣ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه" (٠.٢- درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم "کود " (٥٥.٢ درصد) می‌باشد.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٩ نشان می‌دهد که شاخص اکثر استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان بوشهر با ٧٦.٣٢ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان گیلان با ١.٩٩ درصد کاهش می‌باشد.

مقایسه شاخص کل استان‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌دهد که اکثر استان‌ها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ١٨٤, ٩٤ درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان گیلان با ٨.٥٩ درصد کاهش می‌باشد.




منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
haraz1
goncheh1
لاکیدووو
sobhan
nazgol
pegah2
tabiat
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
shirinvatan
mihan
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
حلبچی
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
رستوران حاج محسن1
تیتر20
آب معدنی واتا
صنایع غذایی ب آ