پنج شنبه 15 خرداد ماه 1399  -  Thursday, June 4, 2020
eco 1pegah
بازار
0
سه شنبه 2 مرداد ماه 1397 ساعت 11:44

بهبود بازار روغن پالم در پی سیاست جدید انرژی اتحادیه اروپا

 مواد غذایی> اقتصاد غذا - در حالی که اتحادیه اروپا قرار است به تدریج مصرف روغن پالم را برای تولید سوخت ها از منشا گیاهی کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در توافقی سه جانبه بین کمیسیون اروپا، پارلمان اروپا، و شورای اروپا تاکید گردید که مصرف سوخت ها از منشا گیاهی بدون توجه به منشا آن همچنان در دستور قرار می گیرد.
در پی این تصمیم سه جانبه، آرامش به بازار تولیدکنندگان روغن پالم در مالزی و اندونزی مجددا پدید آمد.
گفتنی است، مالزی به تنهایی 39 درصد روغن پالم جهان را تولید می کند و 44 درصد صادرات این فرآورده را به خود اختصاص داده است.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
شیرین عسل1
haraz1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
pegah3
sobhan
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
vioni
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران