جمعه 9 خرداد ماه 1399  -  Friday, May 29, 2020
eco 1pegah
اخبار برگزیده
2
شنبه 29 خرداد ماه 1395 ساعت 12:11

گزارش بانک مرکزی از نوسانات قیمتی مواد غذایی در یک سال اخیر:/

برنج ۲۵.۶ درصد گران شد/ قیمت قند و شکر ۲۲.۷ درصد بالا رفت

مواد غذایی> بانک مرکزی در گزارشی اعلام کرد که طی یکسال اخیر قیمت برنج ۲۵.۶ درصد، حبوب ۲۹.۵ درصد، قند و شکر ۲۲.۷ درصد و چای ۱۵ درصد افزایش یافته است.


بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به ۲۱/ ۳ / ۱۳۹۵ را منتشر کرد که بر اساس آن نرخ ۴ گروه تخم مرغ، برنج، سبزی های تازه و قند و شکر افزایش، قیمت ۳ گروه میوه های تازه،   گوشت قرمز و گوشت مرغ کاهش و قیمت لبنیات، حبوب، چای و روغن نباتی نسبت به هفته قبل از آن ثابت اعلام شد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفه مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای شیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و قیمت اسیر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۰ درصد افزایش داشت و شانه ای ۸۰۰۰۰ الی ۱۰۵۰۰۰ ریال فروش رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱.۸ درصد و ۱.۴ درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لوبیا قرمز معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب قرمز و کیوی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب قرمز معادل ۲.۵ درصد، سیب زرد۱.۳ درصد، طالبی ۱.۶ درصد و کیوی ۱۷.۶ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این روه بین ۲.۵ درصد تا ۳۰.۲ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت تمام اقلام این گروه بین ۰.۳ درصد تا ۳.۰ درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش، بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۱ درصد و گوشت مرغ ۴.۹ درصد کاهش یافت و قیمت گوشت تاز گاو و گوساله ثابت بود.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند معادل ۱.۸ درصد و شکر ۲.۳ درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

تغییرات قیمتی یکساله مواد غذایی

بر اساس گزارش بانک مرکزی، قیمت گروه لبنیات طی یکسال اخیر ۴.۲ درصد، برنج ۲۵.۶ درصد، حبوب ۲۹.۵ درصد، سبزی های تازه ۸.۸ درصد، گوشت قرمز ۳.۲ درصد، گوشت مرغ ۷.۱ درصد، قند و شکر ۲۲.۷ درصد و چای ۱۵ درصد افزایش یافت ولی نرخ تخم مرغ ۶.۵ درصد، میوه های تازه ۱۶.۴ درصدو روغن نباتی ۱.۰ درصد کاهش یافته است.

منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
زرفروکتوز1
haraz1
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
تیتر20
ارسال پیامک
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
آیدین
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
vioni