دو شنبه 12 خرداد ماه 1399  -  Monday, June 1, 2020
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
جمعه 2 تير ماه 1396 ساعت 10:30

چرا سرطان معده می‌گیریم؟

غذا و تغذیه> فوق‌تخصص خون و سرطان گفت: تغذیه نامناسب، عوامل شغلی و مصرف سیگار از عوامل اکتسابی است که ریسک سرطان معده را افزایش می‌دهد.

رضا ملایری فوق‌تخصص خون و سرطان گفت:‌ سرطان معده یکی از مهم‌ترین و بالاتری علل مرگ‌ومیر است و در مقام دوم بعد از سرطان ریه قرار دارد.


وی افزود: به دلیل علائم غیراختصاصی و مبهم اکثر بیماران در مراحل پیشرفته تشخیص داده می‌شوند. بسیاری از بیماران ممکن است از علائمی مانند کاهش وزن، بی‌اشتهایی، درد و احساس پری معده بعد از صرف غذا همچنین سوزش سرِدل، تهوع و استفراغ شکایت داشته باشند.


ملایری گفت: در مراجعات اولیه، کاهش وزن و درد شکم از شایع‌ترین علائم بیماری است. سیری زودرس علامت شایعی نیست ولی در تومورهای منتشر معده ممکن است رخ دهد.


این فوق‌تخصص خون و سرطان اظهار یکی از عوامل اکتسابی ابتلا به این سرطان را تغذیه نامناسب دانست و اظهار داشت: مصرف نمک زیاد، مصرف کم ویتامین‌های A و C و آب ناسالم ازجمله عوامل ابتلا به این بیماری هستند. همچنین در بعضی از شغل‌ها همچون کارگران معدن زغال‌سنگ، بیش از سایرین احتمال ابتلا به این بیماری در آنها افزایش می‌یابد.

منبع:میزان
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
sobhan
شیرین عسل1
haraz1
pegah3
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
goncheh1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی پارس استا
vioni
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی سحر همدان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
آیدین
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان