چهار شنبه 1 آبان ماه 1398  -  Wednesday, October 23, 2019
eco 1pegah
دیگه چه خبر
1
دو شنبه 24 خرداد ماه 1395 ساعت 21:24

شیر دوست ندارید، شیر گیاهی بخورید

غذا و تغذیه> بسیاری از افراد به دلیل عدم تحمل لاکتوز موجود در شیر نمی توانند از این فرآوده لبنی استفاده کنند اما می توان به جای آن از شیرهای گیاهی با خاصیت فراوان استفاده کرد.

تقریبا  75 درصد از بزرگسالان  با کاهش فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای شکستن قند شیر) در بدن خود مواجه و برخی از افراد نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جایگزین های خوبی را توصیه می کنیم. 
 
 برای کسانی که دچار مشکل آلرژی به شیر، عوارض گوارشی ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی  و یا حتی کسانی که از فرآورده های حیوانی استفاده نمی کنند جایگزین های لبنی بسیار زیاد و محبوبی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند  البته باید مراقب باشید  که این شیرها و مواد غذایی مواد افزودنی و قند مصنوعی نداشته باشند. برخی از این محصولات نیز با مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند. 

حال ما به شما  دو نوع شیر گیاهی توصیه می کنیم که جایگزین فرآورده های لبنی گاوی هستند.
 
1. شیر بادام 
 این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید. 

مواد لازم: 
 ½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)  
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل 
شیرین کننده که به اختیار می توانید مصرف کنید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا) 
  ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری
 
طرز تهیه: 
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در مخلوط کن با سرعت بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای استفاده در دسرها میتوانید نگه داری کنید. 

فواید : 
به طور طبیعی سرشار از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها مفید است. 
حاوی ویتامین E برای حفاظت از سلامت پوست 
بادام به ثبات قند خون و سلامت قلب کمک می کند. 
 
.2شیر شاهدانه 

 2 قاشق غذاخوری تخم شاه دانه 
1.5  فنجان آب نارگیل سرد 
 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل 
همچنین می توانید  خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه کنید تا  شیرین شود. 

طرز تهیه: 
 تخم شاه دانه و آب نارگیل در حدود 30 ثانیه با سرعت بالا مخلوط کنید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری کنید. 

فواید این ترکیب: 
حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3 
منبع عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا 
اگر با استفاده از آب نارگیل تهیه شود سرشار از پتاسیم است.  
منبع خوبی از آهن، منیزیم و روی  است. 

منبع:شفاآنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
nazgol
haraz1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
ghoncheh
پگاه
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی مسرور
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
ارسال پیامک
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
آیدین
صنایع غذایی ب آ