پنج شنبه 8 خرداد ماه 1399  -  Thursday, May 28, 2020
pegaheco 1
اخبار برتر
0
شنبه 26 بهمن ماه 1398 ساعت 9:34

با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن آبلیمو

تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود

مواد غذایی> اقتصاد غذا - با امضای تفاهم نامه ای بین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران تمامی آبلیموهای موجود در بازار با مشارکت انجمن آبلیمو پایش مستمر می شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، با پیگیری های جدی انجمن آبلیمو، در جلسه ای با حضور دکتر محمد حسین عزیزی مدیر کل  امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و دکتر رویا جعفری شاهی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران و همچنین معاونان و کارشناسان سازمان غذا و دارو تفاهم نامه همکاری در خصوص پایش مستمر در سطح تولید و عرضه در سراسر کشور و ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصول آبلیمو به امضای طرفین رسید.

گفتنی است با امضای این تفاهم نامه بخشی از تصدی گری های دولت به بخش خصوصی واگذار می شود  وانجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران می تواند با استفاده از این تفاهم نامه به عنوان بازوی اجرایی سازمان غذا و دارو به افزایش سلامت و ایمنی محصول آبلیمو و همچنین در زمینه معرفی و برخورد با متخلفان کمک کند.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
شیرین عسل1
sobhan
pegah2
زرفروکتوز1
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی ب آ
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی نان سحر
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
آیدین
زر ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
vioni