چهار شنبه 7 اسفند ماه 1398  -  Wednesday, February 26, 2020
pegaheco 1
اخبار برتر
0
چهار شنبه 11 دى ماه 1398 ساعت 13:8

کاهش قیمت اقلام خوراکی سبد مصرفی خانوارها در آذر

بررسی تغییر نرخ ۲۴ قلم مواد غذایی در آذرماه نشان می‌دهد که گوشت، مرغ، کره، پرتقال، قند، شکر و رب گوجه فرنگی نسبت به آبان ماه با کاهش قیمت مواجه شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی تغییر نرخ ۲۴ قلم  کالای خوراکی که بیشترین سهم را در سبد کالای خانوار دارند نشان می‌دهد که قیمت ۸ خوراکی، در آذرماه نسبت به آبان ماه روند کاهشی به خود گرفته؛ اما از آن طرف نرخ ۱۶ خوراکی روند افزایشی داشته است.

کدام کالاها کاهش قیمت داشتند؟

بر این اساس، در آذر ماه گوشت گوسفند ۳ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۳.۷ درصد، مرغ ماشینی ۲.۴ درصد، کره پاستوریزه ۰.۸ درصد، پرتقال محصول داخل ۶.۸ درصد، قند ۱.۳، درصد، شکر ۱.۳ درصد و رب گوجه فرنگی ۳.۴ درصد نسبت به مهر ماه با کاهش قیمت مواجه شده اند.

البته نرخ این کالاها نسبت به آذرماه سال گذشته، روند افزایشی داشته است؛ به گونه ای که گوشت گوسفند ۴۳.۷ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۲۹.۵ درصد، مرغ ماشینی ۱۴.۶ درصد، کره پاستوریزه ۲ درصد، پرتقال محصول داخل ۱۷.۷ درصد، قند ۳۷.۹ درصد، شکر ۴۰.۲ درصد رشد قیمت داشته اند و تنها رب گوجه فرنگی ۴.۹ درصد نسبت به آذر سال قبل کاهش قیمت داشته است.

کدام کالاها که گران شدند؟

همچنین برنج ایرانی درجه یک ۰.۴ درصد، برنج خارجی درجه یک ۳.۵ درصد، شیر پاستوریزه ۱.۷ درصد، ماست پاستوریزه ۰.۴ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۰.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی ۶.۸ درصد، روغن مایع ۱.۲ درصد، موز ۱.۳ درصد، سیب درختی زرد ۶.۴ درصد، خیار ۱۴ درصد، گوجه فرنگی ۱۷۱.۱ درصد، سیب زمینی ۷.۶ درصد، پیاز ۲۴.۶ درصد، لوبیا چیتی ۱.۳ درصد، عدس ۱.۹ درصد و چای خارجی بسته ای ۱.۹ درصد در آذر ماه نسبت به آبان ماه رشد قیمت داشته اند.

نرخ این کالاها نسبت به آذرماه سال گذشته، با رشد مواجه بوده است که بر این اساس، برنج ایرانی درجه یک ۴۶.۲ درصد، برنج خارجی درجه یک ۶.۸ درصد، شیر پاستوریزه ۳۸.۵ درصد، ماست پاستوریزه ۳۱.۲ درصد، پنیر ایرانی پاستوریزه ۲۶.۹ درصد، روغن مایع ۱۳.۵ درصد، موز ۰.۳ درصد، خیار ۵۴.۵ درصد، گوجه فرنگی ۱۰۶.۸ درصد، سیب زمینی ۳۷.۵ درصد، پیاز ۵۲.۲ درصد، لوبیا چیتی ۲۱.۷ درصد، عدس ۲۰.۲ درصد و چای خارجی بسته ای ۸۶.۱ درصد گران شده اند.

البته نرخ تخم مرغ ماشینی ۹ درصد و سیب درختی زرد ۱۳.۵ درصد نسبت به آذر ماه پارسال کاهشی بوده است.

لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
شیرین عسل1
haraz1
nazgol
زرفروکتوز1
پگاه
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
آیدین
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
vioni
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه