پنج شنبه 15 خرداد ماه 1399  -  Thursday, June 4, 2020
pegaheco 1
دیگه چه خبر
2
شنبه 13 تير ماه 1394 ساعت 9:14

رابطه سرطان پوست با مصرف آب گریپ فروت و پرتقال

مواد غذایی> بسیاری از افراد برای صبحانه خود آب پرتقال و گریپ فروت مصرف می کنند. مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان ملانوما را افزایش می دهد.

سرطان ملانوما یکی از تومورهای بدخیم پوستی و از کشنده ترین انواع سرطان پوست در جهان است.

براساس یک مطالعه جدید که در مجله آنکولوژی بالینی منتشر شده است و  ۱۰۰ هزار بزرگسال در ایالات متحده به مدت ۲۵ سال مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته اند مشخص شده است افرادی که به طور معمول از آب پرتقال و گریپ فروت استفاده می کنند، ریسک ابتلا به ملانوما در آن ها به مراتب بالاتر از افرادی است که از این مواد استفاده نمی کنند.

محقق ارشد دانشگاه براون و متخصص پوست در بیمارستان رود آیلند معتقد است : این رویداد توجیه پذیر است. وی می گوید ترکیبات خاصی در مرکبات وجود دارند که ارتباط فوق را توجیه می کنند.

مرکبات حاوی مواد شیمیایی فوتواکتیو خاصی هستند (مانند سورالن و ﻓﻮراﻧﻮﮐﻮﻣﺎرﯾﻦ) که در صورت مصرف زیاد پوست را نسبت به نور خورشید حساس تر می کنند.

وی تاکید کرد: مرکبات تنها در صورتی فرد را در خطر سرطان پوست قرار می دهد که اولاً به میزان زیاد مصرف شوند و دوماً فرد مصرف کننده در معرض نور شدید آفتاب قرار گیرد.

وی استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و ایستادن در سایه را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فوق توصیه کرد.


منبع:مهر
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
sobhan
nazgol
haraz1
زرفروکتوز1
pegah3
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
ارسال پیامک
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
زر ماکارون
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
آیدین
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
آب معدنی واتا
vioni
رستوران حاج محسن1
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی مسرور
تیتر20
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران