یک شنبه 6 اسفند ماه 1396  -  Sunday, February 25, 2018
مه کامهeco 1
اخبار برگزیده
0
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:31

اختراع محصول دانش بنیان دیگری از زرماکارون به ثبت رسید

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal3
تلگرام فودپرس
farda2
haraz1
zarforoktoz
روغن نازگل
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioni
آب معدنی واتا
تک ماکارون
فودیار
زر ماکارون
گروه صنعتی پارس استا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
جوان
آیدین
ارسال پیامک
گروه صنایع  غذایی نان آوران
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
BA
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
www.addlikebutton.net