پنج شنبه 2 شهريور ماه 1396  -  Thursday, August 24, 2017
مه کامهeco 1
اخبار برگزیده
0
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:31

اختراع محصول دانش بنیان دیگری از زرماکارون به ثبت رسید

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
س
تلگرام فودپرس
shirin asal
zarforoktoz
روغن نازگل
UN
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
vioni
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
BA
اقتصاد سبز
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
رستوران حاج محسن1
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
گروه صنعتی نان سحر
فودیار
جوان
زر ماکارون
آب معدنی واتا
تک ماکارون
تیتر20
www.addlikebutton.net