پنج شنبه 15 خرداد ماه 1399  -  Thursday, June 4, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
0
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:31

اختراع محصول دانش بنیان دیگری از زرماکارون به ثبت رسید

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
شیرین عسل1
sobhan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
pegah3
زرفروکتوز1
nazgol
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
vioni
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی ب آ
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
ارسال پیامک
تیتر20
آیدین
آب معدنی واتا
صنایع غذایی مسرور