یک شنبه 24 آذر ماه 1398  -  Sunday, December 15, 2019
eco 1pegah
اخبار برتر
2
جمعه 21 اسفند ماه 1394 ساعت 19:59

در اولین جشنواره رستوران محبوب:

مردم رستوران حاج محسن را به عنوان برند محبوب برگزیدند

مواد غذایی> مجموعه رستوارن های زنجیره ای حاج محسن به عنوان برند برتر در نخستین جشنواره رستوران محبوب به عنوان برند محبوب لوح و تندیس جشنواره را به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصا غذا «فودپرس»، نخستین جشنوراه برند محبوب در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و پس از ممیزی ها و بررسی های نامحسوس در 6 ماه گذشته میان رستوران های مطرح کشوری و 15 روز نظر سنجی مردمی مجموعه رستوران های زنجیره ای حاج محسن موفق شد لوح و تندیس جشنواره را به خود اختصاص دهد و در مراسمی با شکوه از افشین جمشیدی لاریجانی مدیریت این مجموعه تقدیر شد.

همچنین این رستوران موفق به دریافت گواهینامه ایزو مستر (مرجع استانداردهای بین الملی ایزو) به واسطه تعلق خاطر و رضایت مصرف کنندگان خود و گواهینامه رسمی از آکسفورد انگلیس (مدیریت رستوران داری) و گواهینامه رسمی از آسیس اسپانیا ( مدیریت اجرایی) و گواهی مشترک با سازمان ملی استاندارد گردید.

در این خصوص افشین جمشیدی لاریجانی مدیر مجموعه رستوران های حاج محسن در گفت و گو با خبرنگار ما با ذکر اینکه امروز دنیای رقابت و نوآوری و کیفیت است گفت : ذائقه ها و آگاهی مردم هر روز نسبت به خدمات و کیفیت بهتر رشد پیدا می کند و در صنعت غذا هر روز باید به فکر حفظ کیفیت و نوآوری و مشتری مدار بود.

مدیر مجموعه رستوران های حاج محسن افزود: قطعا این موفقیت ها با یک تفکر مدیریتی و انجام یک کار گروهی به دست می آید لذا این موفقیت ها را مدیون مدیران و کارکنان مجموعه رستوران های حاج محسن هستم.



جمشیدی تصریح کرد: نیروی انسانی و متعهد در موفقیت یک رستوران نقش بسزایی دارد.

این کارآفرین گفت: یک رستوران موفق باید دائما در تمام بخش ها از مواد اولیه تا مصرف را در این بازار رصد کند و بتواند بهترین ها را تهیه کند.

وی گفت: آنچه به عنوان عمل آوری غذا در آشپزخانه ها شکل می گیرد دور از دید مردم است اما در درجه اول وجدان و در درجه دوم کیفیتی که مصرف کننده با آن روبروست باید مد نظر قرار گیرد.

جمشیدی افزود: در مجموعه رستوران های حاج محسن در بخش کنترل و کیفیت دقت زیادی انجام می گیرد و رستوران حاج محسن تنها رستورانی است که دارای کارشناس بهداشت ، کارشناس استاندارد سازی و آزمایشگاه غذایی است.

جمشیدی خاطر نشان ساخت: گروه تست مجموعه رستوران های حاج محسن همیشه غذاهای خروجی را نامحسوس تست  و حتی با حضور در رستوران های دیگر گزارش های مقایسه و معایب و محاسن را جهت بهره برداری تقویم می کند.

جمشیدی خاطر نشان ساخت: با وضعیت پیش رو قطعا حضور برندهای خارجی را در کشور در این قسمت خواهیم داشت و این حضور را فرصتی مغتنم برای رقابت سالم و ارتقای هر چی بیشتر کیفیت و خدمات می دانیم.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
پگاه
haraz1
nazgol
ghoncheh
زرفروکتوز1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
تیتر20
صنایع غذایی ب آ
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی سحر همدان
رستوران حاج محسن1
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی مسرور
آیدین
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران