یک شنبه 27 مرداد ماه 1398  -  Sunday, August 18, 2019
eco 1pegah
اخبار برتر
0
شنبه 4 آذر ماه 1396 ساعت 8:7

در نشست مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور اعلام شد:

نتایج آزمون آبلیموهای بازار به مراجع نظارتی و قضایی اعلام می شود

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور در نشستی مشترک در انجمن صنفی آبلیمو راهکارهای اصالت سنجی را بررسی کردند. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در تاریخ 96/09/01 جلسه ای با حضور مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش طبیعی در محل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد که این جلسه جهت نقد و بررسی ویژگی های آب لیمو ترش طبیعی و روش های اصالت سنجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان نتایج مطلوبی در این خصوص حاصلشد که طی صورتجلسه ای مورد تأیید اعضا قرار گرفت. 
بنا بر یان گزارش در انتهاي جلسه ، بازرسان انجمن صنفي گزارشي از نمونه برداري آبليموهاي سطح عرضه سراسر كشور را و مغايرت جوابيه آزمونها با ضوابط ملي بهداشتي و عدم رعايت استاندارد ملي را گزارش کردند و طي آن مقرر شد نتايج آزمون همراه  بانمونه هاي جمع آوري شده به مراجع نظارتي و قضايي كشور برای هرگونه اقدام قانوني معرفي شوند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
ghoncheh
پگاه
شیرین عسل1
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر
گروه صنعتی پارس استا
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
vioni
آرد سازی پوسان
تیتر20
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
تک ماکارون