شنبه 17 خرداد ماه 1399  -  Saturday, June 6, 2020
pegaheco 1
اخبار برتر
0
شنبه 4 آذر ماه 1396 ساعت 8:7

در نشست مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور اعلام شد:

نتایج آزمون آبلیموهای بازار به مراجع نظارتی و قضایی اعلام می شود

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور در نشستی مشترک در انجمن صنفی آبلیمو راهکارهای اصالت سنجی را بررسی کردند. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در تاریخ 96/09/01 جلسه ای با حضور مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش طبیعی در محل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد که این جلسه جهت نقد و بررسی ویژگی های آب لیمو ترش طبیعی و روش های اصالت سنجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان نتایج مطلوبی در این خصوص حاصلشد که طی صورتجلسه ای مورد تأیید اعضا قرار گرفت. 
بنا بر یان گزارش در انتهاي جلسه ، بازرسان انجمن صنفي گزارشي از نمونه برداري آبليموهاي سطح عرضه سراسر كشور را و مغايرت جوابيه آزمونها با ضوابط ملي بهداشتي و عدم رعايت استاندارد ملي را گزارش کردند و طي آن مقرر شد نتايج آزمون همراه  بانمونه هاي جمع آوري شده به مراجع نظارتي و قضايي كشور برای هرگونه اقدام قانوني معرفي شوند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
شیرین عسل1
pegah3
sobhan
goncheh1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا
ارسال پیامک
آیدین
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی دلوسه
تک ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
تیتر20
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور