یک شنبه 17 آذر ماه 1398  -  Sunday, December 8, 2019
pegaheco 1
اخبار برتر
0
شنبه 4 آذر ماه 1396 ساعت 8:7

در نشست مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور اعلام شد:

نتایج آزمون آبلیموهای بازار به مراجع نظارتی و قضایی اعلام می شود

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش سراسر کشور در نشستی مشترک در انجمن صنفی آبلیمو راهکارهای اصالت سنجی را بررسی کردند. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در تاریخ 96/09/01 جلسه ای با حضور مدیران کنترل کیفیت کارخانجات تولید کننده آب لیمو ترش طبیعی در محل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران برگزار شد که این جلسه جهت نقد و بررسی ویژگی های آب لیمو ترش طبیعی و روش های اصالت سنجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان نتایج مطلوبی در این خصوص حاصلشد که طی صورتجلسه ای مورد تأیید اعضا قرار گرفت. 
بنا بر یان گزارش در انتهاي جلسه ، بازرسان انجمن صنفي گزارشي از نمونه برداري آبليموهاي سطح عرضه سراسر كشور را و مغايرت جوابيه آزمونها با ضوابط ملي بهداشتي و عدم رعايت استاندارد ملي را گزارش کردند و طي آن مقرر شد نتايج آزمون همراه  بانمونه هاي جمع آوري شده به مراجع نظارتي و قضايي كشور برای هرگونه اقدام قانوني معرفي شوند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
haraz1
nazgol
شیرین عسل1
ghoncheh
زرفروکتوز1
پگاه
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
صنایع غذایی دلوسه
رستوران حاج محسن1
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تیتر20
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
vioni
آیدین
صنایع غذایی ب آ
زر ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان