شنبه 29 مهر ماه 1396  -  Saturday, October 21, 2017
مه کامهeco 1
اخبار برگزیده
1
شنبه 14 مرداد ماه 1396 ساعت 10:50

یک پرس غذای سالم چقدر آب می‌خورد؟

ایسنا به نقل از رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت گزارش داد: برای اطلاع از سلامت هر غذا لازم است قیمت آن آنالیز شود.

ناصر حسینی تبریزی گفت: طی سال جاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد فروش غذا که به طور غیرمجاز فعالیت می‌کردند پلمب شده‌اند، اما با این وجود همچنان بیش از ۶۰۰ واحد غیرمجاز در حال فعالیت هستند که آنها نیز در آینده‌ای نه چندان دور تعطیل خواهند شد. وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای بدون مجوز مشکلات متعددی به دنبال داشته و سلامت مردم را به خطر می‌اندازد گفت: یک واحد غیر بهداشتی و غیرمجاز می‌تواند موجبات مسمومیت بسیاری از مردم را فراهم آورد.
حسینی ادامه داد: دشمن همیشه با توپ و تانک حمله نمی‌کند بلکه ممکن است هزاران راهکار را مورد استفاده قرار دهد. بر همین اساس ضروری است واحدهای فعال در این عرصه حتما از سوی وزارت بهداشت و اماکن تاییدیه‌های لازم را دریافت کنند تا برای مردم امنیت خاطر بیشتری وجود داشته باشد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر تاثیر تغذیه نامناسب در بروز بیماری‌هایی مانند سرطان معده اظهار کرد: در موارد بسیار شاهدیم که غذاهای مختلف با قیمت به مراتب پایین تر از قیمت حقیقی آنها به فروش می‌رسد، اما اگر مردم بخواهند از سلامت یک غذا اطمینان خاطر حاصل کنند لازم است قیمت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. در چنین شرایطی با یک بررسی ساده می‌توان به این نتیجه رسید که سلامت غذا در چه وضعی قرار دارد.
وی با بیان اینکه در هفته‌های گذشته چندین واحد پس از بررسی‌های وزارت بهداشت به دلیل وجود گوشت‌های فاسد تعطیل شده‌اند گفت: اکنون در برخی محله‌ها از جمله بازار تهران افرادی بدون دسترسی به واحد صنفی معتبر و محیطی پاکیزه اقدام به فروش غذا می‌کنند که این غذاها در هر ساعت به یک قیمت به فروش می‌رود و ساعت‌ها در آفتاب نگهداری می‌شود. حال تشخیص اینکه چنین غذایی تا چه اندازه می‌تواند سلامت باشد موضوعی است که دشواری چندانی نخواهد داشت.
حسینی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر گوشت راسته گوسفندی با قیمتی معادل ۸۵ هزار تومان خریداری می‌شود و یک کیلو برنج ایرانی نیز قیمتی حدود ۱۳ هزار تومان دارد، حال اگر برای تهیه غذایی ۱۰۰ گرم گوشت و ۱۵۰ گرم برنج را در نظر بگیریم تنها برای تامین مواد اولیه آن غذا بالغ بر ۱۰ هزار تومان هزینه وجوددارد یعنی برای تهیه یک پرس کباب با این مواد حداقل ۱۰ هزار تومان صرف خرید برنج و گوشت می‌شود که اگر به این موضوع مواردی مانند قیمت ظروف و سایر هزینه‌های سربار مانند اجاره واحد، دستمزد کارگر و غیره را اضافه کنید رقم به مراتب بالاتر خواهد رفت. اما اگر زمانی غذای تهیه شده با قیمتی کمتر از این به فروش رسید مشخص می‌شود که در اطمینان به آن جای تامل بیشتری وجود دارد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر اینکه بحث رسیدگی به واحدهای صنفی غیرمجاز با جدیت از سوی اتحادیه دنبال می‌شود اظهار کرد: ما از تمام همکاران خود خواسته‌ایم که واحدهای بدون مجوزی که در محله‌های آنها فعالیت می‌کنند را به اتحادیه معرفی کنند تا به پیگیری وضعیت آنها بپردازیم.
طبق مستندات ارائه شده از سوی اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در حال حاضر تهیه هر پرس غذا با برنج درجه یک ایرانی حداقل قیمتی معادل جدول ذیل دارد البته در تعیین قیمت وضعیت واحد ارائه کننده و شرایط آن نیز تاثیرگذار خواهد بود.


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
shirinasal1
تلگرام فودپرس
farda
zarforoktoz
روغن نازگل
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
کشاورزی
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
فودیار
تک ماکارون
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
جوان
آرد سازی پوسان
BA
زر ماکارون
آب معدنی واتا
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
اقتصاد سبز
رستوران حاج محسن1
ارسال پیامک
صنایع غذایی مسرور
گروه صنایع  غذایی نان آوران
تیتر20
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
www.addlikebutton.net