چهار شنبه 1 آبان ماه 1398  -  Wednesday, October 23, 2019
eco 1pegah
اخبار برگزیده
1
چهار شنبه 23 تير ماه 1395 ساعت 12:16

گزارش بانک مرکزی از قیمت مواد غذایی:/

برنج صدرنشین افزایش قیمت در بین خوراکی ها شد

مواد غذایی> قیمت گروه لبنیات طی یکسال گذشته ۳.۶ درصد، برنج ۳۶.۵ درصد، حبوب ۲۶.۳ درصد، سبزی های تازه ۵.۰ درصد گوشت قرمز ۱.۴ درصد، گوشت مرغ ۲۳.۱ درصد، قند و شکر ۲۲.۸ درصد و چای ۱۴.۸ درصد افزایش داشته است.

تازه ترین گزارش بانک مرکزی از تغییرات قیمتی در هفته منتهی به 18 تیرماه امسال نشان می دهد که قیمت گروه لبنیات در هفته مشابه سال قبل 3.6 درصد، برنج 36.5 درصد، حبوب 26.3 درصد، سبزی های تازه 5.0 درصد گوشت قرمز 1.4 درصد، گوشت مرغ 23.1 درصد، قند و شکر 22.8 درصد و چای 14.8 درصد افزایش داشته و نرخ تخم مرغ 4.1 درصد، میوه های تازه 1.8 درصد و روغن نباتی 1.1 درصد کاهش یافته است.

البته این گزارش که به تغییرات هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران نیز پرداخته نشان می دهد که نرخ دو گروه برنج و قند و شکر افزایش، قیمت 6 گروه تخم مرغ، حبوب، میوه های تازه، سبزی های تازه، گوشت قرمز و گوشت مرغ کاهش نسبت به هفته قبل از آن  کاهش یافته و نرخ سه گروه لبنیات، چای و روغن نباتی ثابت مانده است.

در ادامه تغییرات هفتگی مواد خوراکی تهرانی ها را می خوانید؛

لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معادل 0.1 درصد کاهش داشت و شانه‌ای 70000 الی 90000 ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 1 درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه یک و دو به ترتیب 1.3 و 7.7 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل 0.1 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.1 درصد تا 3.2 درصد کاهش داشت.

میوه و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری گلابی عرضه نمی‌شد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه بهای سیب گلاب معادل 3.4 درصد، هلو 13.1 درصد و موز 13.5 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 4.6 درصد تا 19.6 درصد کاهش یافت.

در گروه سبزی‌های تازه بهای سبزی‌های برگی ثابت بود. قیمت کدو سبز معادل 9.8 درصد، سیب‌زمینی 1.9 درصد و پیاز 0.4 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 3.5 درصد تا 6.6 درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله هر یک معادل 0.5 درصد و گوشت مرغ 0.8 درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند و شکر هر یک معادل 0.2 درصد افزایش داشت. قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

منبع:تسنیم


لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
پگاه
nazgol
haraz1
ghoncheh
شیرین عسل1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
آیدین
صنایع غذایی دلوسه
صنایع غذایی ب آ
صنایع غذایی مسرور
تک ماکارون
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
تیتر20
صنایع غذایی سحر همدان
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
گروه صنایع  غذایی نان آوران
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
زر ماکارون