سه شنبه 17 تير ماه 1399  -  Tuesday, July 7, 2020
eco 1pegah
اخبار برگزیده
2
سه شنبه 3 اسفند ماه 1395 ساعت 13:7

روایت بانک مرکزی از گرانی کالاهای اساسی سفره مردم در بهمن ماه

مواد غذایی> نرخ گروه تخم‌مرغ، برنج، میوه‌های تازه، گوشت مرغ، قند وشکر و چای در هفته منتهی به ۲۹ بهمن افزایش و نرخ گروه حبوب و سبزی‌های تازه کاهش یافت.

برآورد سالانه بانک مرکزی درباره متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 29 بهمن 1395 نشان میدهد در این مدت قیمت گروه لبنیات  7,9 درصد، برنج 32.1 درصد، حبوب 19.7 درصد، میوه های تازه 23.0 درصد، گوشت قرمز 6.9 درصد، گوشت مرغ 19.3 درصد، قند و شکر 24.4 درصد، چای 13.8 درصد و روغن نباتی 8.4 درصد افزایش و نرخ گروه تخم‌مرغ 9.3 درصد و سبزی های تازه 1.3 درصد کاهش یافته است.

همچنین بانک مرکزی از افزایش نرخ 6 گروه خوراکی در هفته منتهی به 29 بهمن گذشته، کاهش نرخ 3 گروه و ثبات نرخ  2 گروه خوراکی دیگر خبرداد و اعلام کرد: نرخ گروه تخم‌مرغ، برنج، میوه‌های تازه، گوشت مرغ، قند وشکر و چای افزایش و نرخ گروه حبوب و سبزی‌های تازه کاهش و گوشت قرمز و نرخ گروه لبنیات و روغن نباتی ثابت ماند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه و پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل به ترتیب معادل 0,3 درصد و 0.4 درصد کاهش ولی بهای کره پاستوریزه یک درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
بهای تخم مرغ معادل 2,2 درصد افزایش داشت و شانه ای 99 هزار تا 115 هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت بود و بهای برنج داخله درجه یک معادل 0,4 درصد و برنج داخله درجه دو 0.6 درصد افزایش یافت.
در گروه حبوب قیمت لوبیا قرمز بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام این گروه بین 0,6 درصد تا 1.4 درصد کاهش داشت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری شاهد عرضه کمی از انگور و کدو سبز بود و سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوبه سازمان میادین میوه و تره بار عرضه شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه داشتند که در گروه میوه های تازه قیمت نارنگی معادل 1,5 درصد و موز 2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 11 درصد افزایش یافت.
گروه سبزی های تازه نیز شاهد آن بود که قیمت خیار معادل 4,1 درصد، گوجه فرنگی 2.9 درصد و پیاز 2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 9.3 درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود و بهای گوشت گوسفند معادل 0,6 درصد کاهش ولی قیمت گوشت مرغ 1.3 درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند در این هفته معادل 0,1 درصد کاهش ولی قیمت شکر 0.5 درصد و چای خارجی 0.9 درصد افزایش داشت و بهای انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

منبع:تسنیم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
pegah3
goncheh1
زرفروکتوز1
sobhan
nazgol
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
زر ماکارون
vioni
آیدین
گروه صنعتی پارس استا
رستوران حاج محسن1
گروه صنعتی نان سحر
آرد سازی پوسان
آب معدنی واتا
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور