دو شنبه 27 خرداد ماه 1398  -  Monday, June 17, 2019
eco3
تلگرام فودپرس
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
خواندنی ها
۱۴ چالش اساسی اقتصاد در دولت روحانی از نگاه استاد دانشگاه بیرمنگام

۱۴ چالش اساسی اقتصاد در دولت روحانی از نگاه استاد دانشگاه بیرمنگام

رابرت الیوت استاد دانشگاه بیرمنگام معتقد است، دولت ایران با داشتن کمترین بدهی خارجی، هنوز ذخایر ارزی مطمئن برای واردات دارد، حذف یارانه‌ها راهکار اساسی و در عین حال چالش جدی پیش روی دولت روحانی است.
رژیم غذایی دنیا در 15 سال آینده/ الگوی غذایی یکسان می‌شود

رژیم غذایی دنیا در 15 سال آینده/ الگوی غذایی یکسان می‌شود

مطالعه سازمان خواروبار جهانی(فائو) رژیم غذایی مردم دنیا را در 15 سال آینده تشریح و بیان می‌کند که این رژیم تا 80 درصد به رژیم غذایی مردم آمریکا نزدیک خواهد بود.
ماجرای عجیب مژگان روستائی و مزرعه کروکدیل

ماجرای عجیب مژگان روستائی و مزرعه کروکدیل

مستندهای پرهیجانی وجود دارند که در آنها مردانی شجاع را در حال سروکله زدن با کروکدیل‌ها می‌بینیم اما اینها راستش برایتان چيز خاصي نیست وقتی ماجرای زنی را متوجه شويد که در ایران مزرعه کروکدیل دارد!
عادت غذایی بن لادن برای رفع خستگی

عادت غذایی بن لادن برای رفع خستگی

گزارشی که کمیسیون تحقیق دولت پاکستان به تازگی درباره سالها مخفی شدن بن لادن در این کشور منتشر کرده نکات جالبی دارد که مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. رهبر القاعده به عنوان تحت تعقیب‌ترین مرد جهان در حمله نیروهای آمریکا به شهر ابوت ‌آباد کشته شد اما هنوز حرف و حدیث‌ها در این رابطه با‌گذشت ۲ سال از این عملیات جنجالی ادامه دارد.
ایران منشأ کشاورزی در 12 هزار سال پیش بود

ایران منشأ کشاورزی در 12 هزار سال پیش بود

نیکولاس کونارد که تحقیقات تحت رهبری او به یافته های جدید ختم شده، می گوید، پس از پیشنهاد یک همکار ایرانی پروژه تحقیقاتی شان ، یک محوطه را به عمق 8 متر حفر کرده اند و به یک کلونی انسانی متعلق به 12 هزار سال پیش رسیده اند.
وارن بافت شانس خود را در سس كچاپ امتحان مي‌كند

وارن بافت شانس خود را در سس كچاپ امتحان مي‌كند

وارن بافت روند تصاحب سهام H.J.Heinz در مشاركت با شركت سرمايه‌گذاري جهاني 3G Capital را كامل كرده است.
تورم چیست؟ مقصر کیست؟

تورم چیست؟ مقصر کیست؟

در نگاهی کلی و در چارچوب تحلیل­های اقتصاد کلان و مبتنی بر روابط علی و معلولی می­توان علت بسیاری موضوعات و مشکلات اقتصادی (در سطح خرد و کلان) را به پدیده تورم منتسب کرد.
کشدار شدن ماست های قرن بیست و یکم

کشدار شدن ماست های قرن بیست و یکم

طی 2 سال گذشته تغییرات فراوانی در سبک ذایقه مان ایجاد شده است، چه محصولاتی که خود انتخاب میکنیم وچه آنهایی که بر ما تحمیل می شوند. در واقع به نوعی با حضور گسترده خود چاره ای جز انتخاب برای مخاطب باقی نمی گذارند. این روزها به طور حتم طعم خوش ماست های پرچرب به دهان شما هم مزه کرده است.
ایستک چگونه برند شد؟

ایستک چگونه برند شد؟

در نگرش تاریخچه تاسیس گروه سرمایه گذاری ایستک می توان به تصمیم برادران روزچنگ در سال 1382 توجه داشت که در ادامه فعالیتهای اقتصادی خود قصد ورود به عرصه تولید و کار و تلاش و اهمیت به ارزش معنوی ایجاد اشتغال را در دستور کار قرار داده و با مشارکت در شرکت تولیدی و صنعتی آرپانوش اولین گام در تولید ماءالشعیر گازدار بدون الکل را برداشته و ...
زیتون رودبار؛ تمام شهرت یک شهر

زیتون رودبار؛ تمام شهرت یک شهر

بین راه قزوین رشت، شهری است بسیار زیبا، سرسبز و جذاب به نام رودبار، بعضی ها به آن شهر زیتون هم می گویند، در تعطیلات نوروز اگر شما هم مثل ما از این شهر گذر کرده باشید شلوغی و ازدحام جلوی مغازه های زیتون فروشی را دیده اید که مردم با سلیقه های مختلف جلوی انواع مغازه ها توقف کرده و به خرید زیتون مشغولند ...
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟/ از مرشد چلویی تا برادران هفت‌کچلون

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟/ از مرشد چلویی تا برادران هفت‌کچلون

یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
آشنایی با یونس ژائله مالک شرکت شیرین عسل

آشنایی با یونس ژائله مالک شرکت شیرین عسل

جوانی که آذربایجان را پایتخت شکلات کرد

«یونس ژائله»، مالک شرکت بزرگ «شیرین‌عسل» آذربایجان‌شرقی را با 900واحد تولیدی به بزرگترین تولیدکننده شیرینی و شکلات ایران تبدیل کرد.
اشتباه آشپز فرعون، اختراع نان، تشویق خباز به جای نقره داغ

اشتباه آشپز فرعون، اختراع نان، تشویق خباز به جای نقره داغ

3500 سال است که بشر نان می‌خورد و 35 سال است که ما ایرانی‌ها می‌خواهیم از نان سنتی دل بکنیم و نان صنعتی بخوریم هنوز فراگیر نشده اما دارد می‌شود. نانوایی از قدیم‌الایام در ایران حرفه‌ای زنانه بود و مردها فقط 100 سال است که وارد این حرفه شدند، ولی خانم‌های نانوا در سنگکی فرانکفورت باز هم این شغل را از دست آقایان درآوردند
رکوردزنی تولید مزه در صنعت غذای ایران و جهان

رکوردزنی تولید مزه در صنعت غذای ایران و جهان

مزه‌سازی امری صرفا تجارتی و پرخوری نیست، ابوعلی سینا شاید اولین پزشکی بود که به توجه به مزه در تغذیه و از برای سلامت جان و حتی روان امری واجب و ضروری می‌دانست
9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   
 
  
روغن نازگل
ghoncheh
زرفروکتوز1
haraz1
شیرین عسل1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
packagingart
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
تک ماکارون
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
زر ماکارون
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی نان سحر
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
آب معدنی واتا
ارسال پیامک