یک شنبه 6 بهمن ماه 1398  -  Sunday, January 26, 2020
pegaheco 1
اخبار برتر
1
پنج شنبه 1 مرداد ماه 1394 ساعت 17:40

بازبینی پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی/ تمامی آبلیموهای بازار تا پایان مردادماه مورد آزمایش قرار می گیرند

صنایع غذایی> اقتصاد غذا- بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی در آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، به منظور بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی جلسه ای در محل آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو با حضور کارشناسان تدوین سازمان استاندارد ملی ایران، کارشناسان آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، اعضای انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران و موسسه تحقیقات مرکبات کشور برگزار گردید.

بنا بر این گزارش در این جلسه تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی  (تجدید نظر استاندارد 117 ویژگیهای آب لیمو ترش)  مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت ارزیابی از واحد های تولیدی تا قبل از مورخ 1394.5.30 نمونه برداری صورت گرفته و نتایج حاصل از نمونه برداری طی جلسه ای به اطلاع سازمان های نظارتی مربوطه اعلام شود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
nazgol
sobhan
شیرین عسل1
زرفروکتوز1
haraz1
پگاه
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنایع  غذایی نان آوران
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
تیتر20
آیدین
تک ماکارون
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
زر ماکارون
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان