دو شنبه 7 مهر ماه 1399  -  Monday, September 28, 2020
pegaheco 1
اخبار برتر
1
پنج شنبه 1 مرداد ماه 1394 ساعت 17:40

بازبینی پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی/ تمامی آبلیموهای بازار تا پایان مردادماه مورد آزمایش قرار می گیرند

صنایع غذایی> اقتصاد غذا- بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی در آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، به منظور بررسی پروتکل نمونه برداری از آب لیمو ترش طبیعی جلسه ای در محل آزمایشگاه اداره کل کنترل غذا و دارو با حضور کارشناسان تدوین سازمان استاندارد ملی ایران، کارشناسان آزمایشگاه سازمان غذا و دارو، اعضای انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران و موسسه تحقیقات مرکبات کشور برگزار گردید.

بنا بر این گزارش در این جلسه تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی  (تجدید نظر استاندارد 117 ویژگیهای آب لیمو ترش)  مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت ارزیابی از واحد های تولیدی تا قبل از مورخ 1394.5.30 نمونه برداری صورت گرفته و نتایج حاصل از نمونه برداری طی جلسه ای به اطلاع سازمان های نظارتی مربوطه اعلام شود.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
goncheh1
sobhan
pegah4
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
haraz1
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
صنایع غذایی ب آ
تیتر20
گروه صنعتی نان سحر
تک ماکارون
صنایع غذایی مسرور
رستوران حاج محسن1
آیدین
زر ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
ارسال پیامک
آرد سازی پوسان
vioni
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا