چهار شنبه 30 مهر ماه 1399  -  Wednesday, October 21, 2020
pegaheco 1
بورس
0
دو شنبه 5 شهريور ماه 1397 ساعت 8:4

با مصرف این لبنیات قند خونتان را کاهش دهید

لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می‌دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی(Obesity) و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه (Study)مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
زرفروکتوز1
nazgol
goncheh1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
شیرین عسل1
pegah4
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
آب معدنی واتا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
تک ماکارون
تیتر20
رستوران حاج محسن1
vioni
گروه صنایع  غذایی نان آوران
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنعتی پارس استا
صنایع غذایی سحر همدان
زر ماکارون
آرد سازی پوسان
آیدین
ارسال پیامک