سه شنبه 21 مرداد ماه 1399  -  Tuesday, August 11, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
شنبه 25 دى ماه 1395 ساعت 16:36

تشخیص آبلیموی تقلبی در آزمایشگاه‌های کشور ممکن شد

صنایع غذایی> معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: آزمایشگاه‌های کشور ۳ ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شده‌اند اما نمی‌دانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.

سورنا ستاری درباره آخرین وضعیت تجهیز آزمایشگاهای کشور برای تشخیص مواد غذایی تقلبی به ویژه آبلیمو اظهار کرد: در حوزه غذا در یک سال اخیر اتفاقات خوبی افتاده است و تقلبات تولید غذا و آسیب‌های سموم جدید مصرفی در تولید محصولات کشاورزی را در سازمان غذا و داروی  وزارت بهداشت می‌توانیم  تشخیص دهیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تقبلات موجود در تولید آبلیمو در کشور قابل تشخیص است افزود: آزمایشگاه‌های کشور 3 ماه است که به قابلیت تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی تجهیز شده‌اند اما نمی‌دانم که چقدر توانسته اند از این قابلیت استفاده کنند.

آبلیموهای تقلبی ضرری برای سلامت مردم ندارند

معاون رئیس‌جمهور بابیان اینکه این امر (آبلیموهای تقلبی) یک تقلب در صنایع غذایی است و ازلحاظ سلامتی به ضرر مردم نیست و مشکلی برای آنها ایجاد نمی‌کند گفت: این تقلب ضرر مالی و اقتصادی برای مردم به همراه دارد و درواقع نوعی کم‌فروشی است که موارد این‌چنینی به‌دفعات وجود دارد.

ستاری تصریح کرد: در حال حاضر یک شبکه، در استان‌های مختلف موضوع  تقلبات صنایع غذایی را بررسی می‌کنند.

منبع:تسنیم
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah3
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
haraz1
sobhan
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تیتر20
vioni
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
گروه صنعتی نان سحر
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
صنایع غذایی مسرور
ارسال پیامک
رستوران حاج محسن1
زر ماکارون
صنایع غذایی سحر همدان
صنایع غذایی ب آ
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
تک ماکارون