شنبه 18 مرداد ماه 1399  -  Saturday, August 8, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
سه شنبه 18 خرداد ماه 1395 ساعت 10:37

در راستای تعامل علم و صنعت رقم خورد؛/

پالایشگاه غلات زر با انستیتو تحقیقات تغذیه ای ایران تفاهم نامه امضا کرد

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - عضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر از تفاهم نامه چندجانبه میان پالایشگاه غلات زر، مرکز دانش بنیان زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان پالایشگاهی فرآوری غلات کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و خدمات فنی مهندسی مشتقات قندی فرآوری شده از غلات استان البرز و انستیتو تحقیقات تغذیه ای ایران خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، محسن امینی ضمن اعلام این خبر گفت: انجام همکاری های آموزشی،‌ پژوهشی،‌ کارآزمایی بالینی و همکاری در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از جمله موضوعات مورد توافق طرفین این تفاهم نامه بود.

وی همچنین فرهنگسازی در حوزه حذف قندهای مضر و ترویج استفاده از قندهای طبیعی را از دیگر موارد مطرح در این تفاهم نامه چند جانبه برشمرد و گفت: حضور دو انجمن فعال در حوزه فروکتوز در این تفاهم شرایطی را فراهم آورده است تا با استناد به یافته های علمی و مطالعاتی گامهای مثبتی در راستای سلامت جامعه برداشته شود.

نماینده البرز در اتاق ایران در بخش دیگر صحبتهای خود به اهداف تفاهم نامه اشاره و تشریح کرد: پروژه های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی، همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین المللی و انتشارات مشترک از جمله اهداف دیگر این تفاهم نامه است که طرفین به جدیت آنها را دنبال خواهند کرد.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
nazgol
goncheh1
sobhan
زرفروکتوز1
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
pegah3
haraz1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
گروه صنایع  غذایی نان آوران
ارسال پیامک
تیتر20
صنایع غذایی دلوسه
آیدین
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی ب آ
گروه صنعتی پارس استا
آب معدنی واتا
آرد سازی پوسان
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
vioni
زر ماکارون