یک شنبه 31 شهريور ماه 1398  -  Sunday, September 22, 2019
pegaheco 1
اخبار برگزیده
1
دو شنبه 25 تير ماه 1397 ساعت 14:2

روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟

غذا و تغذیه> عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راهکارهای تغذیه مقابله با گرمازدگی را تشریح کرد و گفت: استفاده از شربت آبلیمو و خاکشیر در فصل تابستان باید حتماً مدنظر افراد باشد.

آزیتا حکمت‌دوست، متخصص تغذیه در ارتباط با راهکارهای تغذیه پیشگیری از گرمازدگی اظهار داشت: به دلیل تعریق زیاد و شدت گرما در فصل تابستان آب و املاح زیادی از بدن خارج می‌شود که جایگزین کردن این آب و املاح جهت حفظ سلامت بدن امری ضروری است.

وی افزود: استفاده از آب به تنهایی جهت مقابله با گرمازدگی کفایت نمی‌کند چراکه تأمین املاح بدن نیز باید در نظر گرفته شود. بر همین اساس استفاده از شربت‌های مختلف همچون شربت آبلیمو و خاکشیر و ریختن تخم شربتی در آب،‌ استفاده از سبزیجات و میوه‌های فراوان در این زمینه بسیار توصیه می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی(Medical science) شهید بهشتی در پاسخ به این سؤال که افراد روزانه به صورت میانگین به چند لیوان جهت حفظ سلامتی نیازمند هستند، گفت: این مسئله بستگی به شرایط فرد دارد و افرادی که در آفتاب فعالیت می‌کنند یا غدد عرق آنها پر کار است نیاز روزانه بیشتری به آب دارند.

حکمت‌دوست خاطرنشان کرد: ولی به طور میانگین مصرف روزانه 6 تا 7 لیوان برای یک فرد با شرایط طبیعی توصیه می‌شود که گاهی در افراد با فعالیت در آفتاب یا غدد عرق پرکار تا حداکثر دو برابر نیز می‌رسد.

وی اضافه کرد: افرادی که طولانی‌مدت غذا نمی‌خورند و فاصله وعده غذایی آنها بسیار طولانی است، توصیه می‌شود شربت‌های حاوی املاح غذایی را مدنظر قرار دهند. همچنین والدین نسبت به نوشیدن آب در کودکان خود باید حساس بوده؛ چراکه این افراد به دلیل سرگرمی و مشغول بازی بودن این اصل اساسی غذایی را فراموش می‌کنند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: افرادی که  شهرهای دچار خشکسالی ساکن هستند و یا آب مناطق سکونت آنها شور است، بهتر است؛ مصرف سبزیجات و میوه‌های آبدار بیشتری را مدنظر قرار دهند.

منبع:شفا آنلاین
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
زرفروکتوز1
ghoncheh
شیرین عسل1
پگاه
nazgol
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
haraz1
نظرسنجی
عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار مواد غذایی را چکونه ارزیابی می کنید؟
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی مسرور
گروه صنعتی پارس استا
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
آرد سازی پوسان
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
رستوران حاج محسن1
صنایع غذایی ب آ
آیدین
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آب معدنی واتا
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
تک ماکارون
ارسال پیامک
صنایع غذایی دلوسه
تیتر20
زر ماکارون