چهار شنبه 15 مرداد ماه 1399  -  Wednesday, August 5, 2020
pegaheco 1
اخبار برگزیده
0
سه شنبه 12 آذر ماه 1398 ساعت 11:56

افتخاری دیگر در گنجینه افتخارات ماندگار صنایع شیر ایران (پگاه) در عرصه تولید و توسعه پایدار

صنایع غذایی- اقتصاد غذا- صنایع شیر ایران (پگاه ) برای نخستین بار موفق به برگزاری مقایسات بین آزمایشگاهی (جهت آزمون های میکروبی) در سطح کشور شد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباطات و به نقل از دکتر دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران ؛ نخستین فرآیند انجام آزمون های میکروبی مقایسات بین آزمایشگاهی در تاریخ 1398/9/5  ؛ به منظور توانمند سازی منابع انسانی کارشناسی شاغل در سطح آزمایشگاه های شرکت های تابعه صنایع شیر ایران و همچنین سایر شرکت های تولیدی صنایع غذایی کشور و با رویکرد همسان سازی و افزایش میزان دقت و صحت روش های آزمون میکروبی محصولات غذایی و همچنین افزایش سطح کیفی روش های آزمایشگاهی ؛ با موفقیت برگزار گردید. وی اظهار داشت با استمرار اینگونه اقدامات کارشناسی ؛ زمینه های همکاری های کارشناسی و تبادل دانش فنی فی مابین صنایع غذایی و ادارات نظارتی از قبیل سازمان ملی استاندارد و ادارات نظارت بر مواد غذایی فراهم آمده وموجبات افزایش اطمینان و اعتماد از فرآیند های آزمایشگاهی در حین انجام آزمون ها فراهم می گردد. 
دبیریان اعلام کرد در این فرآیند علاوه بر کلیه شرکت های تابعه صنایع شیر ایران ؛ شرکت تولیدی مانیزان (استان کرمانشاه) شرکت تولیدی لینا (استان قم) آزمایشگاه کیمیا گستران (استان آذربایجان شرقی) نیز مشارکت داشتند.
لطفا ایمیل واقعی خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار نظرتان موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
نظرسنجی
عملکرد کانون انجمنهای صنایع غذایی را در دفاع از صنعت غذا چگونه ارزیابی می کنید؟
pegah3
sobhan
روغن اویلا/ صنعت غذایی کوروش
زرفروکتوز1
haraz1
nazgol
شیرین عسل1
اشتراک فودپرس
جهت دریافت آخرین اخبار
اطلاعات خود را وارد فرمایید
لغو عضویت
packagingart
تک ماکارون
ارسال پیامک
گروه صنعتی پارس استا
انجمن آبها معدنی  و آشامیدنی ایران
انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران
vioni
صنایع غذایی سحر همدان
آیدین
گروه صنعتی نان سحر
صنایع غذایی دلوسه
گروه صنایع  غذایی نان آوران
آرد سازی پوسان
تیتر20
صنایع غذایی مسرور
صنایع غذایی ب آ
زر ماکارون
رستوران حاج محسن1
آب معدنی واتا