۰ نفر
۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تغییر نام سبد کالا به «بسته امنیت غذایی» خبر داد و گفت: این بسته به شکل سابق توزیع نخواهد شد و تنها برخی اقشار را در بر می‌گیرد.

علی ربیعی در حاشیه همایش هفته سلامت، با بیان اینکه از آغاز به کار فعالیت‌های دولت تدبیر و امید سعی کردیم فعالیت‌های سازمان‌های بیمه گر را سامان داده و آنها را در کنار نظام سلامت هماهنگ‌تر داشته باشیم گفت: بیمه‌ها با زیر پوشش قرار دادن بخشی از خدمات حوزه سلامت گام موثری برداشته‌اند.

وی افزود: همچنین فشار زیادی برای افزایش تعرفه‌ها روی ما بود اما همکاری‌های لازم را در این خصوص به کار بستیم. علاوه بر این بیمه‌ها سعی می‌کنند در حوزه پیشگیری نیز خدماتی را زیر پوشش ببرند که البته این امر با هماهنگی وزارت بهداشت اتفاق می‌افتد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش اعتبار دفترچه‌های بیمه‌ای گفت: بدهی سازمان تامین اجتماعی به پزشکان و داروخانه‌های طرف قراردادش در انتهای سال گذشته به صفر رسید و سازمان بیمه سلامت نیز کلیه اسناد پزشکی‌اش را مورد رسیدگی قرار داد و این دو اقدام مهم کمک زیادی به افزایش اعتبار دفترچه‌های بیمه کرد.

ربیعی با بیان اینکه دولت هفته گذشته خرید راهبردی خدمات را تصویب کرد، گفت: این موضوع کمک می‌کند تا رضایت مندی بیشتری از سوی خریداران و ارائه دهندگان خدمات سلامت وجود داشته باشد.

کارگران کماکان مشمول دریافت یارانه هستند

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون افزایش قیمت حامل‌های انرژی و احتمال افزایش حقوق کارگران با توجه به قرار گرفتن در هفته کارگر، اظهار کرد: دستمزدها همین دستمزدها هستند و دولت تورم را کنترل خواهد کرد و نظام بیمه‌ای کارآمد تر خواهد شد. ضمن آنکه امسال دستمزد خوبی تخصیص داده شد و کارگران کماکان مشمول دریافت یارانه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بر ضرورت خودکفایی صندوق‌های بیمه تاکید و عنوان کرد: دولت خودکفایی صندوق‌های بیمه‌ای را در دستور کار خود قرار داده است. در حال حاضر درآمد شرکت‌های شستا یک سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است و بیمه‌ها باید کار اقتصادی کنند و ماحصل آن را برای نسل آینده نگهدارند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: لازم است بیمه‌ها را از بیماری که گرفتار آن هستند نجات دهیم زیرا اگر این روال ادامه یابد اگر کل بودجه کشور را نیز اختصاص دهیم بازهم پاسخگو نخواهد بود.

تغییر نام سبد کالا به «بسته امنیت غذایی» / بسته امنیت غذایی به شکل سابق توزیع نخواهد شد

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون ارائه سبد کالا به مردم اظهار کرد: عنوان «سبد کالا» به «بسته امنیت غذایی» تغییر نام پیدا کرده است. در حال حاضر مطالعاتی پیرامون میزان کالری لازم برای تامین سلامت خانواده‌ها انجام شده است این مطالعات مختص نیازمندان خواهد بود و بسته امنیت غذایی به شکل سابق توزیع نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم تا چهار مرحله بتوانیم بسته‌های امنیت غذایی را توزیع کنیم که البته این موضوع بستگی به منابع تخصیصی دارد. همچنین لازم به ذکر است جهت گیری بسته‌های امنیت غذایی کاملا هدفمند خواهد بود و تنها به خانواده‌هایی ارائه می‌شود که مواد پروتئینی لازم به سفره‌هایشان نمی‌رسد. کودکان و زنان بارداری که دچار سوء تغذیه هستند از جمله افرادی خواهند بود که مشمول بسته‌های امنیت غذایی خواهند شد. همچنین افراد تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و آن دسته که پشت نوبت دریافت ارائه خدمات از این دو نهاد هستند نیز در فهرست ما قرار دارند.

اواخر اردیبهشت ماه اولین بسته امنیت غذایی به دست اقشار آسیب پذیر می‌رسد

ربیعی با بیان اینکه اگر شناسایی افراد نیازمند به درستی انجام شود، اواخر اردیبهشت ماه اولین بسته امنیت غذایی به دست اقشار آسیب پذیر خواهد رسید، تاکید کرد: اجرای این برنامه در راستای مبارزه با فقر مطلق صورت می‌پذیرد.

ربیعی همچنین در پاسخ به پرسشی پیرامون تجمیع و ادغام سازمان‌های بیمه گر با یکدیگر گفت: مشکل بزرگ ما این است که بیمه‌ها منابع مالی متفاوتی دارند و نمی‌شود به یکباره ساختارها را بهم زد. این موضوع تبعات بسیاری برای ما خواهد داشت به همین علت در ابتدا قصد داریم منابع بیمه‌ها را یکسان کنیم.

وی ادامه داد: تجمیع افقی، تجمیع در رویه‌ها، سیاست‌ها و رسیدگی به مباحث بیمه‌ای اولین اقدام ما در راستای تجمیع سازمان‌های بیمه گر خواهد بود و در درجه بعد به سمت یکسان کردن منابع پیش خواهیم رفت چرا که اعتقاد داریم نباید کار ناپخته انجام دهیم.
کد خبر تغییر نام سبد کالا به بسته امنیت غذایی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =