غذا و تغذیه> احساس آزار دهنده استرس را می‌توان با برخی از ادویه‌ها و دمنوش‌ها کم کرد.

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیأت علمی دانشگاه با بیان اینکه عوامل بسیاری در ایجاد استرس در افراد اثر تحریک‌کنندگی داشته، مانند برخی از ادویه‌ها مثل فلفل که در افراد ایجاد استرس می‌کنند.

وی در ادامه افزود: البته برخی از ادویه‌ها مانند دارچین و زعفران آرامبخش هستند و به خصوص زعفران فوق‌العاده آرامبخش و نشاط‌ آور و رفع کننده استرس است.

رییس انجمن مواد غذایی ادامه داد: دمنوش‌هایی نظیر گل‌گاوزبان نیز آرامبخش هستند که در مورد مصرف گل‌گاوزبان، زنان باردار باید احتیاط کنند زیرا ممکن است عوارضی همچون اختلال در فشارخون را در آنان ایجاد کند.

این متخصص در تشریح میزان مصرف این مواد گیاهی آرامبخش گفت: به طور معمول برای افراد استفاده روزانه 1 الی 3 بار مشکلی را ایجاد نمی‌کند و مصرف زعفران به همراه چای توصیه می‌شود.

منبع:yjc

کد خبر 09e02d757e764f1686da24cef27f3397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =