فود پرس - در طب سنتی اسلام، خواص گوناگونی به بلدرچین نسبت داده اند، مثلاً به عقیده عبدالملک بن زهر اندلسی (قرن 5)  گوشت بلدرچین خوشمزه و خوش طعم است که هم برای افراد سالم و هم بیماران سودمند می باشد و هم (سنگ مثانه و کلیه) را خرد میکند، مفید است.

به گزارش فود پرس، بلدرچین حیوانی است با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری و بسیار پُرجنب و جوش، لاجرم باید در وضعیتی پرورش یابد که امکان جست وخیز و پرواز داشته باشد. هر قدر ماهیچه در طول حیات خود فعال تر باشد گوشت آن نیز لذیذتر است (مانند ران مرغ،دم ماهی، ران حیوانات شکاری و گوسفند و همچنین سینه پرندگان وحشی)
گوشت بلدر چین به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین در گوشت این پرنده،برای بیماری هایی چون بی خوابی و یا در مواردی ناراحتی های روانی آسم،تشنج،فشار خون بالا،ضعف اعصاب مفید می باشد.همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب روی، مس، فسفر، آهن ب 6 ،تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین و سلنیوم است.
از دیگر مزایای بلدرچین این است که بعد از طبخ به دلیل وجود سلول های پیچیده پیوندی، در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمی شود و پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ  کرده و در پذیرایی ها، زیبایی فراوانی به سفره می دهد.
تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ ، 5 برابر فسفر، 7برابر آهن، 6برابر ویتامین ب 12  و 15 برابر ویتامین ب 2  دارد.( هرچند اندازه یک تخم مرغ حدود 5 برابر تخم بلدرچین است)
تخم بلدرچین منبع غنی اسید چرب امگا3 است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید می¬باشد و کلسترول در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.
گوشت بلدرچین برای کودکان رشد سریع و صحیح،برای نوجوانان هیجان و جنب جوش، برای جوانان نشاط و برای میانسالان تندرستی و اطمینان و برای کهنسالان سلامتی مجدد و تمدید قوا و شادابی را به آرمغان می آورد. جهت آشنایی با سایر خواص و روش طبخ غذا با گوشت بلدرچین به سایت WWW.BELDERCHIN.CO مراجعه کنید.
کد خبر 11e282f134384e2c9a4fa4e04b8c815c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =