فود پرس - سی‌و‌یکمین شماره نشریه «اقتصاد سبز» به صاحب‌امتیازی و سردبیری محمدرضا جمشیدی منتشر شد.

در سرمقاله این شماره که با عنوان «تبعات اقتصاد دستوری در صنایع آردی» به رشته تحریر درآمده به موضوع اقتصاد دستوری و وسوسه‌های رانت‌زای آن در صنایع آردی اشاره شده است.

خطر در کمین برندهای ایرانی، رقابت ارزان‌فروشی در صنعت ماکارونی، نمایشگاه هفته سبز برلین به روایت تصویر، روش‌های نگهداری غذا از دیروز تا امروز، 6 فعال صنعت غذا در لیست کارآفرینان برتر ایرانی، تشکیل کمیته انضباطی در صنعت ماکارونی، گوشت کبابی صدها برابر خطرناک‌تر از دود خودروها، نخستین رکوردشکنی بورس کالاهای کشاورزی در سال 2014، درخشش «شیلتون»، «پپسی» و «همبرگر 202» و عبور «دلوسه» از «دلپذیر»، کشاورز، جنگل، کاغذ، اپلیکیشن‌های صنایع غذایی، سرگرمی‌های کشاورزی و دنیای نمایشگاه‌ها از جمله اهم مطالب این شماره «اقتصاد سبز» است.

همچنین ویژه‌نامه استانی این نشریه وزین در شماره بهمن ماه به انعکاس قابلیت‌ها و توانمندی‌های کشاورزی استان چهارمحال‌وبختیاری پرداخته است.

علاقمندان جهت مطالعه منظم این نشریه می‌توانند با شماره تلفن 66557704 تماس حاصل نمایند.

 

کد خبر 27261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =