صنایع غذایی> رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو با تاکید بر نظارتهای کامل بر فراورده های غذایی تولید داخل و وارداتی، شایعاتی که در خصوص "احتمال بالای سرطان زا بودن" یکی از برند های کرم شکلات فندقی (نوتلا) منتشر شده است را تکذیب کرد.


رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، با تکذیب شایعاتی که در خصوص "احتمال بالای سرطان زا بودن" یکی از برند های کرم شکلات فندقی (نوتلا) که در  کارخانه هایی ایتالیایی و لهستانی  تولید می شود گفت:  پروانه های این محصول از ابتدای سال 1390 در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه صادر و مجددا در سال 94 تمدید گردید
مهندس نسترن محمدی با تاکید بر اینکه در زمان ورود  فراورده های غذایی، فاکتور های ایمنی و کیفیت از نظر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی مطابق با مقررات ملی و بهداشتی مربوطه مورد ارزیابی و آزمایش قرار می گیرد افزود: کرم کاکائو فندقی مذکور بترتیب از 20، 47،13 و 7 درصد روغن، شکر، فندق، کاکائو و حدود 9درصد پودر شیر خشک و آب پنیر تشکیل شده است.
وی در تشریح بیشتر مواد تشکیل دهنده این محصول عنوان کرد:100 گرم محصول مذکور دارای 11 گرم اسید چرب اشباع و1درصد گرم اسید چرب ترانس می باشد که مصرف فراورده های اینچنینی از منظر  دریافت بالای اسید چرب اشباع و ترانس از مواد خوراکی ممکن است سلامتی را  با چالش مواجه کند اما اینکه موجبات سرطان زایی شود بحثی است که مبنای قانونی ندارد.
این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی  در هشداری تغذیه ای خاطر نشان کرد: هرچه میزان دریافت چربی های اشباع شده کم باشد سلامتی قلب بیشتر بوده و تناسب اندامت بهتر حفظ خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو  در پایان توصیه کرد: در موقع تهیه محصول به طرح برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتی ورود توجه گردد و از خرید محصولات فاقد مجوز های  لازم از وزارت بهداشت خودداری گردد.
کد خبر 3e4f7b0c47b44fdd8e01c5f917c50610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =