۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
بر خلاف غلات دیگر، برنج سریعتر آماده می شود؛نشاسته آن است راحتی قابل هضم است و عملکرد بالاتر است.

برنج باعث اضافه  وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.برنج سفید فایده چندانی ندارد، یک پیمانه از آن 200 کاری دارد که به طور خالص نشاسته است و ماده مغذی ندارد. دقیقا مثل سایر غلات آن دارای یک ضعف کلیدی آن را بسیار برای شما خوب نیست.

اما پژوهشگران ثابت کرده اند با یک ترفند ساده می توانید مواد مغذی به برنج اضافه کنید. به گفته یکی از محققان در این روش ، مانند قبل عمل می کنیم با این تفاوت که قبل از ریختن برنج در آب جوش ، به آب چند قطره روغن نارگیل ( حدود 3 درصد وزن برنج) اضافه می کنیم سپس به مدت 12 ساعت آن را در یخچال نگه داری می کنیم.

گفتنی است در این روش لیپید موجود در روغن نارگیل باعث کاهش بخشی از نشاسته برنج می شود هم چنین روغن با نشاسته واکنش داده و ساختار برنج تغییر می کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران  
کد خبر 4410548df3b347a09f08d3b47c724b27

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =