۰ نفر
۲۶ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳
مواد غذایی> یک متخصص تغذیه گفت :آب میوه ها دارای آنتی اکسیدان هستند که از بروز بیماری های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می کنند.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در خصوص مصرف آّب میوه ها بیان کرد :به طور کلی مصرف میوه ها در مقایسه با آب میوه ها ببیشتر توصیه می شود به  خصوص برای بیمارانی که مبتلا به یبوست هستند چرا که میوه ها دارای فیبر هستند و از یبوست جلوگیری می کنند.

وی توضیح داد:آب میوه های زرد و نارنجی رنگ مانند آب طالبی و آب انبه سرشار از ویتامین آ و آنتی اکسیدان هستند که از بروز بیماری های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می کنند.

صفوی درباره ی مصرف آب میوه برای بیماران دیابتی گفت:مبتلایان به بیماری های قندی نباید از آب میوه هایی که حاوی قند هستند مثل آّب طالبی آّب انبه و آب هندوانه استفاده نماید بلکه باید از آب میوه هایی با فیبر بالا و بدون قند مثل آّب انار آب سیب و آّب آلو استفاده کنند.

 صفوی درخصوص مصرف آب میوه برای کودکان بیان کرد: همه ی آب میوه ها برای کودکان بالای شش ماه توصیه می شود و مصرف آب میوه هایی مانند آب هویج وآب طالبی باعث افزایش روند رشد کودک و بالارفتن هوش آن ها می شود.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 4caa6157eb084421affb675b38cb51c6

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =